S
sametieoeoeo
HavaPersonel.Com
SMs doğrulama kodu bile gelmedi mülakata da çağırmadılar kaç günden beri
1 kişi alınacaktı ilanda işkur ilanın daRamp işçisi için kaçtane eleman alıncakki
Henüz dönüşler başlamadı ne zaman olur bilmiyoruzMerhaba,
Mesaj geldi form doldurdum, arkasından mülakat daveti geldi görüşmeye davet ettiler yüzyüze görüştüm 1 hafta geçti fakat olumlu yada olumsuz dönüş olmadı.
Bu şekilde olup dönüş yapılanlar var mıdır ?
Sen mülakat girdiğin de sana insan kaynakları bizde numaramız var mı veya sonradan sana insan kaynakları seni aradimizda ulasamazsak bizi arayın diye numara verdi mıMerhaba,
Mesaj geldi form doldurdum, arkasından mülakat daveti geldi görüşmeye davet ettiler yüzyüze görüştüm 1 hafta geçti fakat olumlu yada olumsuz dönüş olmadı.
Bu şekilde olup dönüş yapılanlar var mıdır ?
Hayır herhangi bir numara konusu konusulmadıSen mülakat girdiğin de sana insan kaynakları bizde numaramız var mı veya sonradan sana insan kaynakları seni aradimizda ulasamazsak bizi arayın diye numara verdi mı
Ama tgs insan kaynakları aradıgında acıyorlar 212 bır numara ıle ulasabılıyorsun ben gorustugumde henuz donusler saglanmadı dedıHayır herhangi bir numara konusu konusulmadı
Ya kanka bana 1 2 hafta sonra veya erken dönüş yaparız dediler evrak içinAma tgs insan kaynakları aradıgında acıyorlar 212 bır numara ıle ulasabılıyorsun ben gorustugumde henuz donusler saglanmadı dedı
Aynen inşallahHayırlısı olur inşallah kardeşim
Walla kimilerine aradımiz kriterlere uymadığınız için mülakat daveti gönderemiyoruz diye sms atıyorlar bilginiz olsunBida gelmez herhalde sms yada mülakata çağırma mesajları
İzmir nerde ya bir tek ben mi basvurdum İzmir'e herkes İstanbul'dan grupta bir tane İzmir'de giren birine rastlamadim