Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince
D Darkmete344 HavaPersonel.Com Katılım 13 May 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 14 May 2024 + - #1 Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince
F fero13 HavaPersonel.Com Katılım 9 Ağu 2023 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 14 May 2024 #2 Var ve var Darkmete344' Alıntı: Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince Genişletmek için tıkla ... Ve var var
Var ve var Darkmete344' Alıntı: Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince Genişletmek için tıkla ... Ve var var
T Tsu44 HavaPersonel.Com Katılım 7 May 2024 Mesajlar 27 Tepkime puanı 4 14 May 2024 #3 Darkmete344' Alıntı: Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince Genişletmek için tıkla ... Hangi pozisyon için diyorsunuz acaba ?
Darkmete344' Alıntı: Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince Genişletmek için tıkla ... Hangi pozisyon için diyorsunuz acaba ?
D Darkmete344 HavaPersonel.Com Katılım 13 May 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 14 May 2024 #4 Ramp işçisi olarak evrakları teslim ettim bekliyorum
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,077 Tepkime puanı 1,915 14 May 2024 #5 Arkadaşlar endişe etmeyin personel eksiği çok mutlaka dönüş yapılacaktır.
I isimsizkullanıcı HavaPersonel.Com Katılım 3 May 2024 Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 15 May 2024 #6 admin' Alıntı: Arkadaşlar endişe etmeyin personel eksiği çok mutlaka dönüş yapılacaktır. Genişletmek için tıkla ... diğer eğitim planlaması çok uzak tarihte mi olur sizce
admin' Alıntı: Arkadaşlar endişe etmeyin personel eksiği çok mutlaka dönüş yapılacaktır. Genişletmek için tıkla ... diğer eğitim planlaması çok uzak tarihte mi olur sizce
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,077 Tepkime puanı 1,915 15 May 2024 #7 isimsizkullanıcı' Alıntı: diğer eğitim planlaması çok uzak tarihte mi olur sizce Genişletmek için tıkla ... Ramp için 2 haftalık eğitim oluyor sanırım. Yani kısa sürer.
isimsizkullanıcı' Alıntı: diğer eğitim planlaması çok uzak tarihte mi olur sizce Genişletmek için tıkla ... Ramp için 2 haftalık eğitim oluyor sanırım. Yani kısa sürer.
I isimsizkullanıcı HavaPersonel.Com Katılım 3 May 2024 Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 15 May 2024 #8 admin' Alıntı: Ramp için 2 haftalık eğitim oluyor sanırım. Yani kısa sürer. Genişletmek için tıkla ... inşallah hocam beklemedeyiz çok teşekkür ederiz
admin' Alıntı: Ramp için 2 haftalık eğitim oluyor sanırım. Yani kısa sürer. Genişletmek için tıkla ... inşallah hocam beklemedeyiz çok teşekkür ederiz
A Alman34 HavaPersonel.Com Katılım 3 May 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 15 May 2024 #9 isimsizkullanıcı' Alıntı: inşallah hocam beklemedeyiz çok teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla ... Şuan biz eğitimdeyiz çarşamba günü eğitim son günü. Dersleri iyi dinleyin sınav yapıyorlar kalırsanız tolerans göstermiyorlar bilginiz olsun.
isimsizkullanıcı' Alıntı: inşallah hocam beklemedeyiz çok teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla ... Şuan biz eğitimdeyiz çarşamba günü eğitim son günü. Dersleri iyi dinleyin sınav yapıyorlar kalırsanız tolerans göstermiyorlar bilginiz olsun.
I isimsizkullanıcı HavaPersonel.Com Katılım 3 May 2024 Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 16 May 2024 #10 Alman34' Alıntı: Şuan biz eğitimdeyiz çarşamba günü eğitim son günü. Dersleri iyi dinleyin sınav yapıyorlar kalırsanız tolerans göstermiyorlar bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla ... ramp için sınav yapılıyor mu
Alman34' Alıntı: Şuan biz eğitimdeyiz çarşamba günü eğitim son günü. Dersleri iyi dinleyin sınav yapıyorlar kalırsanız tolerans göstermiyorlar bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla ... ramp için sınav yapılıyor mu
A Alman34 HavaPersonel.Com Katılım 3 May 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 17 May 2024 #11 isimsizkullanıcı' Alıntı: ramp için sınav yapılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Eğitim görüyorsun onu yazılı olarak sınav yaptırıyorlar
isimsizkullanıcı' Alıntı: ramp için sınav yapılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Eğitim görüyorsun onu yazılı olarak sınav yaptırıyorlar
I isimsizkullanıcı HavaPersonel.Com Katılım 3 May 2024 Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 17 May 2024 #12 Darkmete344' Alıntı: Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince Genişletmek için tıkla ... hocam aranmadınız mı hala
Darkmete344' Alıntı: Geri dönüş sağlandımı yoksa öyle boş boş bekleyecekmiyiz iş bıraktık evrakları isteyince Genişletmek için tıkla ... hocam aranmadınız mı hala
F Fatihbey HavaPersonel.Com Katılım 18 Tem 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 18 Tem 2024 #13 Merhaba ramp hizmetlerinde mülakat oluyor mu oluyorsa turkce mi ingilizce mi yapılıyor cevaplarsaniz cok tesekkur ederim
Merhaba ramp hizmetlerinde mülakat oluyor mu oluyorsa turkce mi ingilizce mi yapılıyor cevaplarsaniz cok tesekkur ederim