3 May 2024
105
12
0
Bugün aranıp eğitime çağrıldım 13 mayıs için ama bir sonraki eğitime yazılmak istediğimi söyledim acaba bir sonraki eğitim ne zaman olur daha önce deneyimleyen var mı arada kaç gün zaman farkı oluyor çünkü bana 1 hafta,10 gün,2 ay sonra bile olabilir belli değil dediler ama net bir tarih var mı

Bugün aranıp eğitime çağrıldım 13 mayıs için ama bir sonraki eğitime yazılmak istediğimi söyledim acaba bir sonraki eğitim ne zaman olur daha önce deneyimleyen var mı arada kaç gün zaman farkı oluyor çünkü bana 1 hafta,10 gün,2 ay sonra bile olabilir belli değil dediler ama net bir tarih var mı
Hangi pozisyondan bahsediyorsunuz

Yhm için ne zaman ararlar acaba

Ben yazıldım 13 üne çıkış verilsin dedi
Muhasebecim tm dedi ama daha çıkarmamış SSK sordum sorun yok dedi bilmiyorim pazartesi ye kadar vermezlerse çıkış gidicem dicem muhasebe böyle dedi ama çıkarmamış kabul ederse eğitime başlarim herlade

Ben yazıldım 13 üne çıkış verilsin dedi
Muhasebecim tm dedi ama daha çıkarmamış SSK sordum sorun yok dedi bilmiyorim pazartesi ye kadar vermezlerse çıkış gidicem dicem muhasebe böyle dedi ama çıkarmamış kabul ederse eğitime başlarim herlade
bence de öyle yapın hocam başlarsınız diye düşünüyorum başlamazsanız da bir sonraki eğitim ne zaman olacak bilgi edinebilir misiniz oradan

• Like
Tepkiler: Commonxela

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.