TGS Tgs Operasyon Destek Uzmanı

emre0382

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 9 yada 10 haziranda tgs yerinde ingilize ve kurul mülakatından geri dönüş alan var mı?

Kerim3477

HavaPersonel.Com
Mayısın başında olanlara daha yeni dönmeye başladılar araya bayram girdi dönüşler muhtemelen geç olacak

Kerim3477

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar HEADSET VE HAREKAT MEMURU Pozisyonu için 28.05.2024 tarihinde mülakata girdim hala haber gelmedi. Araya da biliyorsunuz ki BAYRAM denk geldi.
Hala daha dönüş alamadım mülakat muhteşem geçti. Dönüş felan alan var mı bir bilgilendirme yapabilir misiniz alan var ise?
@admin bu durum hala normal mi Sayın Admin bilgin var ise bana dönüş yapabilir misin? Endişelenmeye başladık artık

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar HEADSET VE HAREKAT MEMURU Pozisyonu için 28.05.2024 tarihinde mülakata girdim hala haber gelmedi. Araya da biliyorsunuz ki BAYRAM denk geldi.
Hala daha dönüş alamadım mülakat muhteşem geçti. Dönüş felan alan var mı bir bilgilendirme yapabilir misiniz alan var ise?
@admin bu durum hala normal mi Sayın Admin bilgin var ise bana dönüş yapabilir misin? Endişelenmeye başladık artık
Ortalama 1-1.5 ay sürüyor dönüşler daha uzun süre dönülmediği de olabiliyor.

emre0382

HavaPersonel.Com
Birisi headset memurunun aldığı maaşı net maaşı söyleyebilir mi? Çok farklı bilgiler duyuyorum bu konuyla ilgili

Konuyu okuyanlar;