TGS Tgs Operasyon Destek Memurluğu

• Konbuyu başlatan qutka1907
  • Başlangıç tarihi
Q

qutka1907

HavaPersonel.Com
merhabalar 24 mayıs civarında operasyon destek memurluğu mülakatına çağırıldım hala olumlu olumsuz dönüş almadım birkaç olumlu yanıt alan arkadaş olmuş sanırım bu civarlarda girip olumlu yanıt alanlar var mı acaba?

S

sytali61

HavaPersonel.Com
3 Mayısta mülakata girdim 5 Haziran'da olumlu mesaji geldi. 1 ayı geçiyor heralde genel olarak mülakat dönüşleri

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Q

qutka1907

HavaPersonel.Com
3 Mayısta mülakata girdim 5 Haziran'da olumlu mesaji geldi. 1 ayı geçiyor heralde genel olarak mülakat dönüşleri
birkaç ekibe mi bölecekler acaba eğitimleri o yüzden mi dönmüyorlar diye düşündüm ben de

F

farukose

HavaPersonel.Com
S

sytali61

HavaPersonel.Com
Evrak tesliminden sonra eğitim için ne kadar süre geçiyor.
bi fikrim yok. ya pazartesi yada bayramdan sonra baslar egitim dediler ama yani 1 aydir haber gelmeyince bayram tatili icin rezervasyon yaptirdim ben boyle bise olmaz umarim zaten pazar oldu sayilir...

M

Murat subaşı

HavaPersonel.Com
Ben dün girdim yerinde ing sınavına orda sorduğumda bu sınavdan geçtiğinizde ing mülakat olacaksınız bilgilendirmeler olucak denildi

M

MrJingles

HavaPersonel.Com
bi fikrim yok. ya pazartesi yada bayramdan sonra baslar egitim dediler ama yani 1 aydir haber gelmeyince bayram tatili icin rezervasyon yaptirdim ben boyle bise olmaz umarim zaten pazar oldu sayilir...
Eğitme başladın mı acaba bayram harici kaç gün sürdü toplam ?

A

Aaaaaaaaa

HavaPersonel.Com
Egitim içerigi nedir bilgilendirirmisin biraz

Konuyu okuyanlar;