normstar

Üye
9 May 2024
455
140
35
Arkadaşlar 16 Ocakta Online sınava girdim ve sınavım gayet iyi geçmesine rağmen henüz yerinde sınav için herhangi bir davet almadım. Kurul mülakatına çağrılan arkadaşlar dahi varken biz neden geri kaldık böyle :) Olumlu ya da olumsuz hiçbir mesaj almadım henüz. Benim gibi bekleyen var mı hala?

• Like
Tepkiler: seherayse
Arkadaşlar 16 Ocakta Online sınava girdim ve sınavım gayet iyi geçmesine rağmen henüz yerinde sınav için herhangi bir davet almadım. Kurul mülakatına çağrılan arkadaşlar dahi varken biz neden geri kaldık böyle :) Olumlu ya da olumsuz hiçbir mesaj almadım henüz. Benim gibi bekleyen var mı hala?
Arkadasımıza o tariften sonra yerinde sınav icin dün mesaj geldi online sonuclara göre grup grup davet gönderiliyor bence

En onemlisi online sınavdan tüm olumsuz olanlara dönüldü mü biz beklemeye bekleriz
Bir arkadas tüm olumsuzlara mesaj gitmiş diyordu ama ne kadar doğru bilemiyorum çünkü kurul için haber bekleyenlere ya da yerinde sınav için haber bekleyenlere olumsuz mesajı gitmiş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.