22 Ocak 2024
30
4
0
merhaba, tgs için 30.03.2024 tarihinde online ing, ve diger testlere girmiş bulunmaktayım. Herhangi geri dönüş alamadım sınavım oldukça iyi geçmişti, olumlu veya olumsuz geri dönüş ne zaman alabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

merhaba, tgs için 30.03.2024 tarihinde online ing, ve diger testlere girmiş bulunmaktayım. Herhangi geri dönüş alamadım sınavım oldukça iyi geçmişti, olumlu veya olumsuz geri dönüş ne zaman alabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Merhabalar ben ilk online sinavdan 2 ay sonra yerinde ing sinav daveti almistim.27.03 tarihinde yerinde ing sinava girdim ardindan 2 gun sonra kurul mulakat daveti alip 03.04 tarihinde mulakata girmistim bu sekilde oldu benim surecim

Merhabalar ben ilk online sinavdan 2 ay sonra yerinde ing sinav daveti almistim.27.03 tarihinde yerinde ing sinava girdim ardindan 2 gun sonra kurul mulakat daveti alip 03.04 tarihinde mulakata girmistim bu sekilde oldu benim surecim
merhaba, yerinde ing sınavından kastınız ing sözlü mülakat mı oluyor yoksa tekrar bir test sınavına mı giriyoruz?

Sorular çok zor değildi bence genel olarak b1 seviye ama a2 seviyesinden de birkaç soru vardi dinlemeli sorular da vardi 5-6 tane 40 dk kadar bir süre verilmişti toplam
hocam bu sınav için çok endişelenmeli miyiz a2 ingilizce seviyem var diyelim ki nelere dikkat edeyim öneriniz var mıdır?

Valla kardeşim çok üst düzey soru pek yoktu korkulacak bi durum yok yani a2 seviye biri rahat 20 doğru yapar gibi soruyu anlamaya çalış gerisini halledersin zaten
dostum muhteşemsin. içimde bir korku vardı vallahi ya. umarım kazanırız. başvurularım tamam ingilizce online sınavı bekliyorum. genel yetenek vs matematik sınavı çok önemli değilmiş öyle söylediler bana. önemli olan ingilizceymiş o rahatlatıyo beni.

• Like
Tepkiler: thirtythree

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.