Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sevlagg

Üye
15 Ocak 2026
57
16
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba tgs online test genel yetenek sayısal kısımda kagit kalem kullanımı serbest midir? teşekkürler

Evet serbest genel yetenek kısmına gireceğiniz zaman orada yazıyor yerinde online sınava gittiğiniz zaman kağıt ve kalemi kendileri vermişti ama ben Antalya için bahsediyorum online’da serbest

Evet serbest genel yetenek kısmına gireceğiniz zaman orada yazıyor yerinde online sınava gittiğiniz zaman kağıt ve kalemi kendileri vermişti ama ben Antalya için bahsediyorum online’da serbest
teşekkür ederim. online da ingilizce sorular nasıldı hatırlıyor musunuz?

B1 B2 seviyesindeydi a1 soruları da vardı dinleme soruları kolaydı aşkında paragraf soruları da öyle

• Like
Tepkiler: sevlagg

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.