TGS Tgs Onli̇ne Sınav Sonrası Yanıt Alma Süreci̇ Hk.

• Konbuyu başlatan faredusmani
  • Başlangıç tarihi
F

faredusmani

HavaPersonel.Com
merhaba, tgs için 30.03.2024 tarihinde online ing, ve diger testlere girmiş bulunmaktayım. Herhangi geri dönüş alamadım sınavım oldukça iyi geçmişti, olumlu veya olumsuz geri dönüş ne zaman alabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
merhaba, tgs için 30.03.2024 tarihinde online ing, ve diger testlere girmiş bulunmaktayım. Herhangi geri dönüş alamadım sınavım oldukça iyi geçmişti, olumlu veya olumsuz geri dönüş ne zaman alabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Merhabalar ben ilk online sinavdan 2 ay sonra yerinde ing sinav daveti almistim.27.03 tarihinde yerinde ing sinava girdim ardindan 2 gun sonra kurul mulakat daveti alip 03.04 tarihinde mulakata girmistim bu sekilde oldu benim surecim

F

faredusmani

HavaPersonel.Com
Merhabalar ben ilk online sinavdan 2 ay sonra yerinde ing sinav daveti almistim.27.03 tarihinde yerinde ing sinava girdim ardindan 2 gun sonra kurul mulakat daveti alip 03.04 tarihinde mulakata girmistim bu sekilde oldu benim surecim
merhaba, yerinde ing sınavından kastınız ing sözlü mülakat mı oluyor yoksa tekrar bir test sınavına mı giriyoruz?

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
merhaba, yerinde ing sınavından kastınız ing sözlü mülakat mı oluyor yoksa tekrar bir test sınavına mı giriyoruz
evet dtm'de tekrar yerinde ing online sinav oluyor tablet uzerinden 32 soruluk sonrasinda basarili olursaniz mulakat icin davet atiliyor

K

Kerim3477

HavaPersonel.Com
evet dtm'de tekrar yerinde ing online sinav oluyor tablet uzerinden 32 soruluk sonrasinda basarili olursaniz mulakat icin davet atiliyor
peki ya sınav soruları nasıl oluyor yerinde sınav olurken zaman sınırlaması vs var mıdır? kolaylık durumu nedir?

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
peki ya sınav soruları nasıl oluyor yerinde sınav olurken zaman sınırlaması vs var mıdır? kolaylık durumu nedir?
Sorular çok zor değildi bence genel olarak b1 seviye ama a2 seviyesinden de birkaç soru vardi dinlemeli sorular da vardi 5-6 tane 40 dk kadar bir süre verilmişti toplam

K

Kerim3477

HavaPersonel.Com
Sorular çok zor değildi bence genel olarak b1 seviye ama a2 seviyesinden de birkaç soru vardi dinlemeli sorular da vardi 5-6 tane 40 dk kadar bir süre verilmişti toplam
hocam bu sınav için çok endişelenmeli miyiz a2 ingilizce seviyem var diyelim ki nelere dikkat edeyim öneriniz var mıdır?

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
hocam bu sınav için çok endişelenmeli miyiz a2 ingilizce seviyem var diyelim ki nelere dikkat edeyim öneriniz var mıdır?
Valla kardeşim çok üst düzey soru pek yoktu korkulacak bi durum yok yani a2 seviye biri rahat 20 doğru yapar gibi soruyu anlamaya çalış gerisini halledersin zaten

K

Kerim3477

HavaPersonel.Com
Valla kardeşim çok üst düzey soru pek yoktu korkulacak bi durum yok yani a2 seviye biri rahat 20 doğru yapar gibi soruyu anlamaya çalış gerisini halledersin zaten
dostum muhteşemsin. içimde bir korku vardı vallahi ya. umarım kazanırız. başvurularım tamam ingilizce online sınavı bekliyorum. genel yetenek vs matematik sınavı çok önemli değilmiş öyle söylediler bana. önemli olan ingilizceymiş o rahatlatıyo beni.

Konuyu okuyanlar;