M
mirayekn
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar olumlu veya olumsuz mesaj kesinlikle gelir demişlerdi olumsuz mesajı alan var mı?
Henüz dönüş alamadım bende 20 Şubat'ta mülakata girmiştim. Sonuç bekleyenler arasındayımArkadaşlar olumlu veya olumsuz mesaj kesinlikle gelir demişlerdi olumsuz mesajı alan var mı?
26 ocakta online sınava girdim ne olumlu ne olumsuz dönüş yapılmadı bana. cidden çok mağdur durumda bırakıldımArkadaşlar olumlu veya olumsuz mesaj kesinlikle gelir demişlerdi olumsuz mesajı alan var mı?
Bende 12 şubatta yerinde sınava girdim hiç bir dönüş olmadı12 şubatda girip cevap alan varmı kurul bekliyorum bu saatten sonra olur mu kaç kişi aldılar belli değil herhalde
Yaz sezonu geliyor diye umarım fazla personel alırlar. Ben de yerinde sınav için bekliyorum ama fazla moral bozmak yerinde değil.12 şubatda girip cevap alan varmı kurul bekliyorum bu saatten sonra olur mu kaç kişi aldılar belli değil herhalde
27 şubat mı tarih! Eğer öyleyse çoğu kişi için umut var o zaman?27 sinde yerinde ingilizce sınavına girip istanbulda dönüş olan varmı kurul mülakatı için. ??
27 şubat yerinde ingilizce sınavına girdim bazılarına burda okudum 3 günde gelmiş merakımdan yazıyorum27 şubat mı tarih! Eğer öyleyse çoğu kişi için umut var o zaman?
Ben hala yerinde sınav bekliyorum.
Bu arada bende 4 ve 5 arasında online sınavlara girdiim27 şubat mı tarih! Eğer öyleyse çoğu kişi için umut var o zaman?
Ben hala yerinde sınav bekliyorum.
Bu arada bende 4 ve 5 arasında online sınavlara girdiim
inşallah ne istersen o senin önüne gelsin Allahtan ..Mert Mehmet bey, bende o tarihten beri bi umut bekliyorum.
2022 de bir kere 2023 de bir kere başvurdum ve 3. Başvuruda dönüş oldu nihayet ama sürecim devam eder mi muhamma orası...