31 Ocak 2025
29
6
5
18 martta olumlu mesaji geldi ramp hizmetleri icin ama ondan sonra aramada mesajda gelmedi bu kadar uzun surmesi normalmi acaba

19 martta sağlık evrakları teslim ettim 27 martta aradılar olumlu dediler 9 nisanda başlıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
bugun ve yarın aranırsınız büyük ihtimalle.

19 martta sağlık evrakları teslim ettim 27 martta aradılar olumlu dediler 9 nisanda başlıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
Tesekkur ederim sagliktan olumlu mesaji geldikten snra isten ciksin degil mi suan halihzirda calisiyo esim

Tesekkur ederim sagliktan olumlu mesaji geldikten snra isten ciksin degil mi suan halihzirda calisiyo esim
Sağlıktan olumlu.olarak mesaj gelmedi aradılar sadece hayırlı olsun dediler 9 nisanda sgk girişi yapılacak dendi en geç haftaya cuma 04.04 tarihinde iistifasını verebilir

sağlık belgelerini hangi hastaneden aldınız ve ücreti ne kadar söyleyebilir misiniz?

• Like
Tepkiler: ozi95

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.