TGS Tgs Olumlu Mesaj Evrak Teslim Sonrası

nilsson

HavaPersonel.Com
merhaba, ist yhm için olumlu mesaj geldi, 1 martta belgelerimi eksiksiz teslim ettim ama tarafıma hala dönüş yapılmadı eğitimle alakalı. mail attım dönüş yok, telefon da açılmadı. unutuldum mu acaba bilgisi olan var mı? ya da belgelerini teslim ettiği halde eğitim için dönüş bekleyen var mı ben gibi? birbirimize destek olabilir miyiz burdan bu durumda olan varsa

admin

Admin
Moderatör
merhaba, ist yhm için olumlu mesaj geldi, 1 martta belgelerimi eksiksiz teslim ettim ama tarafıma hala dönüş yapılmadı eğitimle alakalı. mail attım dönüş yok, telefon da açılmadı. unutuldum mu acaba bilgisi olan var mı? ya da belgelerini teslim ettiği halde eğitim için dönüş bekleyen var mı ben gibi? birbirimize destek olabilir miyiz burdan bu durumda olan varsa
Unutulmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Bir sonraki eğitim tarihine planlanmışsınızdır. Endişe etmeyinç

Yyldli

HavaPersonel.Com
Merhaba bugün evraklarimi teslim ettim. Tahmini ne zamn iş başı yaparım bilgi verebilirmisiniz. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkürler.

Kadir25

HavaPersonel.Com
Merhaba bugün evraklarimi teslim ettim. Tahmini ne zamn iş başı yaparım bilgi verebilirmisiniz. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkürler.
Muhtemelen haber vericez demişlerdir bu hafta pazartesi olucak eğitim ama ilerdeki günlerde yine grup açacaklar biraz sabretmek lazım

MrFly

HavaPersonel.Com
Güvenlik soruşturmasını evrak tesliminden önce mi yapıyorlar yoksa evrak tesliminden sonra mı bilgisi olan var mı @admin

Emrcelik

HavaPersonel.Com
Unutulmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Bir sonraki eğitim tarihine planlanmışsınızdır. Endişe etmeyinç
Admin bişey sorabilirsin miyim? Ben hala 4. Sınıfım 5-6 ay sonra mezun olcam benim lisans primim yatacak mı sence ?

thelasthun

HavaPersonel.Com
bu hafta eğitim için aranan oldu mu acaba yolcu hizmetleri memuru için ?

Konuyu okuyanlar;