Arkadaşlar en son tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim fakat halâ bir yerinde mülakat için olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım.. süreç halâ devam ediyor mu ? Ya da aynı tarihte sınava girmişte mülakat mesajı alanlar var mı aramızda?
Süreçler devam ediyor .sınavınız nasıl geçmişti peki?Arkadaşlar en son tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim fakat halâ bir yerinde mülakat için olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım.. süreç halâ devam ediyor mu ? Ya da aynı tarihte sınava girmişte mülakat mesajı alanlar var mı aramızda?
ortalama sayılır.. süre yetmediği için genel yetenekten 4 5 soru kaçırmıştım hatta..Süreçler devam ediyor .sınavınız nasıl geçmişti peki?
Çağırabilirler yani olumsuz mesajını görmeden süreç sonlandı denilemez.@admin bu saatten sonra yerinde sınav için merkeze çağırırlar mı? Online sınavdan sonra hâlâ bir dönüş alamadım olumlu veya olumsuz.
Bu grupta birininde sınavı kötü geçmişti ama yinede çağrılmıştı ingilizce iyi genel yetenek kötü geçenleri bile cagırmislardi hattaortalama sayılır.. süre yetmediği için genel yetenekten 4 5 soru kaçırmıştım hatta..
Sizin sınavınız nasıl geçmişti peki?@admin bu saatten sonra yerinde sınav için merkeze çağırırlar mı? Online sınavdan sonra hâlâ bir dönüş alamadım olumlu veya olumsuz.
Genel yetenek iyi ama İngilizce orta diyebilirimSizin sınavınız nasıl geçmişti peki?
Online sınavdan sonra neden olumsuzsa olumsuz mesaj atılmıyor merak ediyorum @admin bu konuda bilgin var mı online dan sonra dönüş oluyormuGenel yetenek iyi ama İngilizce orta diyebilirim
Firmalar olumsuz dönüşlerini alım süreci sonunda toplu olarak yapıyorlar. Ancak olumsuz mesajını görmeden de olumsuz demek mümkün olmuyor..Online sınavdan sonra neden olumsuzsa olumsuz mesaj atılmıyor merak ediyorum @admin bu konuda bilgin var mı online dan sonra dönüş oluyormu
Sizin sonuçlarınız ulaştı mı ?Süreçler devam ediyor .sınavınız nasıl geçmişti peki?
Yerinde sınava girdim mülakat için bekliyorum bakalimSizin sonuçlarınız ulaştı mı ?
online ingilizce sınavından daha kolay mıydı?Yoğunluk olduğu için yerinde sınav daveti için zaman alabiliyor . Benimde sınava gireli 1.5 ay kadar olmuştur. Bu hafta için sabit numaradan arandım. Dün yerinde ingilizce sınavı oldum. A1B1 seviyeniz iyi ve kelime bilginiz fazla ise geçersiniz sınavı. 10 kişilik sınıflarda oluyor. Talbet ve kulaklık veriyorlar.
olumlu sonuçlandı mı acaba? ve online sınavdan daha mı kolaydı merak ediyorum açıkçası ?Yerinde sınava girdim mülakat için bekliyorum bakalim
Aynı seviyede oluyorolumlu sonuçlandı mı acaba? ve online sınavdan daha mı kolaydı merak ediyorum açıkçası ?
daha kolay olduğu söyleniyor A2 B1 seviyesi arasında olacakmış sanırımAynı seviyede oluyor