TGS Tgs Ocak Ayında Online Sınava Girenler Olumlu Olumsuz Mesaj Alanlar

Saruman96

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar en son tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim fakat halâ bir yerinde mülakat için olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım.. süreç halâ devam ediyor mu ? Ya da aynı tarihte sınava girmişte mülakat mesajı alanlar var mı aramızda?

rumay

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar en son tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim fakat halâ bir yerinde mülakat için olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım.. süreç halâ devam ediyor mu ? Ya da aynı tarihte sınava girmişte mülakat mesajı alanlar var mı aramızda?
Süreçler devam ediyor .sınavınız nasıl geçmişti peki?

Furkankurhan

HavaPersonel.Com
@admin bu saatten sonra yerinde sınav için merkeze çağırırlar mı? Online sınavdan sonra hâlâ bir dönüş alamadım olumlu veya olumsuz.

rumay

HavaPersonel.Com
ortalama sayılır.. süre yetmediği için genel yetenekten 4 5 soru kaçırmıştım hatta..
Bu grupta birininde sınavı kötü geçmişti ama yinede çağrılmıştı ingilizce iyi genel yetenek kötü geçenleri bile cagırmislardi hatta

admin

Admin
Moderatör
Online sınavdan sonra neden olumsuzsa olumsuz mesaj atılmıyor merak ediyorum @admin bu konuda bilgin var mı online dan sonra dönüş oluyormu
Firmalar olumsuz dönüşlerini alım süreci sonunda toplu olarak yapıyorlar. Ancak olumsuz mesajını görmeden de olumsuz demek mümkün olmuyor..

Saruman96

HavaPersonel.Com
Online sınavdan sonra Bana bugün olumsuz mesajı geldi.. kimler olumlu ya da olumsuz mesajı aldı arkadaşlar?

Cruel34

HavaPersonel.Com
Beni sınava çağırdılar bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı

Busrasevinckocak

HavaPersonel.Com
Yoğunluk olduğu için yerinde sınav daveti için zaman alabiliyor . Benimde sınava gireli 1.5 ay kadar olmuştur. Bu hafta için sabit numaradan arandım. Dün yerinde ingilizce sınavı oldum. A1B1 seviyeniz iyi ve kelime bilginiz fazla ise geçersiniz sınavı. 10 kişilik sınıflarda oluyor. Talbet ve kulaklık veriyorlar.

Kerim3477

HavaPersonel.Com
Yoğunluk olduğu için yerinde sınav daveti için zaman alabiliyor . Benimde sınava gireli 1.5 ay kadar olmuştur. Bu hafta için sabit numaradan arandım. Dün yerinde ingilizce sınavı oldum. A1B1 seviyeniz iyi ve kelime bilginiz fazla ise geçersiniz sınavı. 10 kişilik sınıflarda oluyor. Talbet ve kulaklık veriyorlar.
online ingilizce sınavından daha kolay mıydı?

Konuyu okuyanlar;