Saruman96

Üye
19 Ara 2023
660
118
535
Arkadaşlar en son tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim fakat halâ bir yerinde mülakat için olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım.. süreç halâ devam ediyor mu ? Ya da aynı tarihte sınava girmişte mülakat mesajı alanlar var mı aramızda?

Arkadaşlar en son tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim fakat halâ bir yerinde mülakat için olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım.. süreç halâ devam ediyor mu ? Ya da aynı tarihte sınava girmişte mülakat mesajı alanlar var mı aramızda?
Süreçler devam ediyor .sınavınız nasıl geçmişti peki?

• Like
Tepkiler: Saruman96
@admin bu saatten sonra yerinde sınav için merkeze çağırırlar mı? Online sınavdan sonra hâlâ bir dönüş alamadım olumlu veya olumsuz.

Online sınavdan sonra neden olumsuzsa olumsuz mesaj atılmıyor merak ediyorum @admin bu konuda bilgin var mı online dan sonra dönüş oluyormu
Firmalar olumsuz dönüşlerini alım süreci sonunda toplu olarak yapıyorlar. Ancak olumsuz mesajını görmeden de olumsuz demek mümkün olmuyor..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.