TGS Tgs mülakatlarına gidip dövme konusunda bilgisi olan var mı?

AviationADB

HavaPersonel.Com
Geçen senelerde tgs kollarınızda vs dövme olsada sorun etmiyordu, uzun kollu giydiriyorlardı. Bu sene dövme konusunda katı kurallar gelmiş diye duydum. Dövmesi olanı direk eliyorlar mı ne oluyor?

admin

Admin
Moderatör
Sorulunca dövmem var demeyin. Görünen yerlerdeki dövmeleri zaten farkederler ancak gözükmeyen bir dövmeniz var ise hiç konusunu açmayın

AviationADB

HavaPersonel.Com
Sorulunca dövmem var demeyin. Görünen yerlerdeki dövmeleri zaten farkederler ancak gözükmeyen bir dövmeniz var ise hiç konusunu açmayın
Herhangi bir kontrol yapıldığını düşünmüyorum zaten. Mülakata da kapatan giysiler ile gittiğimizde.

adwarel

HavaPersonel.Com
benim sol kolum full kaplı,mülakata çağırıldım ama gitmemin bir anlamı yok sanırım

admin

Admin
Moderatör
benim sol kolum full kaplı,mülakata çağırıldım ama gitmemin bir anlamı yok sanırım
Yazları kısa kollu gömlek giyildiği için sorun olacaktır. Yani gitmeyin diyemem ancak yüksek olasılıkla olumsuz olur.

Neithan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar başka bir konu altında yazmıştım, tekrar buraya yazıyorum. Mülakata girdim. Genel bilgilendirme sunusu sırasında eğer dövmeniz varsa soruyorlar var mı diye. Bende var ve birkaç kişide daha vardı. Boyutunu ve yerini soruyorlar, not alıyorlar ve kurul mülakatına girince belirtin dövmenizi diyorlar. Bana kurulda soruldu, dövmeniz varmış diye, ben de evet dedim ve sildirdiğimi söyledim (gerçekten de sildiriyorum), görmek istediler ve gösterdim gösterdikten sonra da tamam dediler. Hani size şu kadar müddet veya sürece devam edemeyiz demediler.

Ezgidmrts

HavaPersonel.Com
Geçen senelerde tgs kollarınızda vs dövme olsada sorun etmiyordu, uzun kollu giydiriyorlardı. Bu sene dövme konusunda katı kurallar gelmiş diye duydum. Dövmesi olanı direk eliyorlar mı ne oluyor?
Kurul mülakatından önce sordular görünen yerde dövmesi olan olan var mı diye. Elinde olanlar söyledi ve onlara kabul edilirseniz sildirmeyi göze alır mısınız diye sordular. Benim ayak bileğimde var gözükmüyor dedim. Benim adımı almadı seninkine gerek yok görünen yerde değil dedi. Fakat elinde olanların isimlerini aldilar.

minikbirhavaci

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatından önce sordular görünen yerde dövmesi olan olan var mı diye. Elinde olanlar söyledi ve onlara kabul edilirseniz sildirmeyi göze alır mısınız diye sordular. Benim ayak bileğimde var gözükmüyor dedim. Benim adımı almadı seninkine gerek yok görünen yerde değil dedi. Fakat elinde olanların isimlerini aldilar.
Yani sildirmek şartıyla kabul ediyorlar gibi o zaman.

AyH

HavaPersonel.Com
Sorulunca dövmem var demeyin. Görünen yerlerdeki dövmeleri zaten farkederler ancak gözükmeyen bir dövmeniz var ise hiç
Yazları kısa kollu gömlek giyildiği için sorun olacaktır. Yani gitmeyin diyemem ancak yüksek olasılıkla olumsuz olur.
yazları
Yazları da uzun kol gömlek giyme durumunu sorsak kabul edilmez mi peki bazı firmalar bu şartla koldaki dövmeyi kabul edebiliyor ufak ve kolun arka yüzünde dövmem var doğrudan karşıdan bakan görmez ama kol hareket edince görünür mesela bu da sorun olur mu

Konuyu okuyanlar;