13 Kas 2023
42
24
35
Geçen senelerde tgs kollarınızda vs dövme olsada sorun etmiyordu, uzun kollu giydiriyorlardı. Bu sene dövme konusunda katı kurallar gelmiş diye duydum. Dövmesi olanı direk eliyorlar mı ne oluyor?

Ben de öyle bir duyum aldım ama net bir bilgim yok kurul karar verir dövmenin boyutuna göre.

• Like
Tepkiler: AviationADB
Sorulunca dövmem var demeyin. Görünen yerlerdeki dövmeleri zaten farkederler ancak gözükmeyen bir dövmeniz var ise hiç konusunu açmayın

benim sol kolum full kaplı,mülakata çağırıldım ama gitmemin bir anlamı yok sanırım

Arkadaşlar başka bir konu altında yazmıştım, tekrar buraya yazıyorum. Mülakata girdim. Genel bilgilendirme sunusu sırasında eğer dövmeniz varsa soruyorlar var mı diye. Bende var ve birkaç kişide daha vardı. Boyutunu ve yerini soruyorlar, not alıyorlar ve kurul mülakatına girince belirtin dövmenizi diyorlar. Bana kurulda soruldu, dövmeniz varmış diye, ben de evet dedim ve sildirdiğimi söyledim (gerçekten de sildiriyorum), görmek istediler ve gösterdim gösterdikten sonra da tamam dediler. Hani size şu kadar müddet veya sürece devam edemeyiz demediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.