TGS Tgs Mülakat Süreci

• Konbuyu başlatan Ahmeddyasar
  • Başlangıç tarihi
A

Ahmeddyasar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar geçen gün mail ve sms yolu ile tgs mülakatına çağrıldım ama mülakatın nasıl işlediğine dair herhangi bir bilgim yoktur rica etsem deneyimleri olan arkadaşlarımız mülakatın nasıl işlediğine dair bilgilendime yapabilir mi ?

U

ucanyhm

HavaPersonel.Com
ne zaman yerinde sınava girmiştiniz? ve hangi güne mülakata çağrıldınız?

A

Ahmeddyasar

HavaPersonel.Com
Salı günü antalya havalimanında olucağı belirtildi saat 11.00 da amacım hani mülakatan sonra işleyiş nasıl olduğunu öğrenmekti ama

E

Eminezm

HavaPersonel.Com
Ben İstanbulda girdim öncelikle toplu mülakat yapıp işleyişi anlatıyorlar daha sonra tek tek kurul mülakatına alıyorlar türkçe ve ingilizce hangisiyle başlamak istediğimi sordular daha sonra seni neden işe alalım gibi sorular soruldu ingilizce

A

Ahmeddyasar

HavaPersonel.Com
Mülakat kaç gün sürüyor bu arada ve İngilizce sorulardan biraz daha kapsamlı bahsedebilir misiniz?

E

Eminezm

HavaPersonel.Com
1 saat sürdü bana kişisel sorular da sordu ingilizce. Seni neden işe alalım bize ne katarsın kendini anlat pozitif yönlerin stresle nasıl başa çıkabilirsin gibi sorulardı hatırladığım kadarıyla

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Tgs den uzak durun

A

Ahmeddyasar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mülakatım olumlu geçti bundan sonra kurs 1 eğrtimi yapıcaklar takribi kaç gün sürer bilgisi olan varmı ramp işcisi kursları tekrardan hatırlatayım

U

ucanyhm

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mülakatım olumlu geçti bundan sonra kurs 1 eğrtimi yapıcaklar takribi kaç gün sürer bilgisi olan varmı ramp işcisi kursları tekrardan hatırlatayım
Ne zaman eğitim olacak dediler size

Konuyu okuyanlar;