K
krkrdb
HavaPersonel.Com
İlerleyen günlerde herhangi bir olumlu/olumsuz yanıt alanlar buraya yazabilir.
Bende girdim ayın 22 daha haber almadımİlerleyen günlerde herhangi bir olumlu/olumsuz yanıt alanlar buraya yazabilir.
Yerinde ingilizce sınavına mı girdiniz yüz yüze yapılanBende girdim ayın 22 daha haber almadım
YokYerinde ingilizce sınavına mı girdiniz yüz yüze yapılan
Olumsuzda olsa dönülüyor ama biraz geç dönüyorlar olumsuzlaraMerhaba 30 Ocak DTM de ingilizce sınavına girdim. Olumlu - Olumsuz sms gelmedi. Olumsuz olsa bile sms geliyor mu ? Bilginiz var mı ?
Bu gün olumlu cevap aldım evrakları teslim etmemi istemişler 7 şubat yarın içindeİlerleyen günlerde herhangi bir olumlu/olumsuz yanıt alanlar buraya yazabilir.
Mülakatınız ne zamandı acaba?Bu gün olumlu cevap aldım evrakları teslim etmemi istemişler 7 şubat yarın içinde
yolcu hizmetleri değildir bence ramptırMülakatınız ne zamandı acaba?
Evet rampyolcu hizmetleri değildir bence ramptır
Şu an yhm olumlu olan yokRamp departmanı oldugunu nereden biliyorsunuz? Departmana göre grup şeklinde mi çağırıyorlar? Bide mesela mülakata girdiğimiz gün bizimle birlikte aynı gün mülakata giren adaylardan çağrılan adaylar oldugunda o gün diğerlerini elemiş mi oluyorlar yoksa başka departman için ayrı mı düşünülüyor? İlk defa giriyorum biraz heyecanlıyım.
Nasıl yani tam olarak anlayamadım.Şu an yhm olumlu olan yok
yhm mülakatları yeni başladı bu hafta olumlu/olumsuz dönüşü olmaz muhtemelen yhm içinNasıl yani tam olarak anlayamadım.
Antalya için mi ?Bu gün olumlu cevap aldım evrakları teslim etmemi istemişler 7 şubat yarın içinde
Ramp mı yhm miAntalya için mi ?
Arkadaşlar istanbul için arkadaşımız yanlış konuya yazmış.Ramp mı yhm mi