TGS TGS mülakat sonrası süreç

• Konbuyu başlatan krkrdb
  • Başlangıç tarihi
K

krkrdb

HavaPersonel.Com
İlerleyen günlerde herhangi bir olumlu/olumsuz yanıt alanlar buraya yazabilir.

N

Nisaxx

HavaPersonel.Com
Merhaba online girdim 22 sinde birdaha haber yok

G

Gamzen.

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 Ocak DTM de ingilizce sınavına girdim. Olumlu - Olumsuz sms gelmedi. Olumsuz olsa bile sms geliyor mu ? Bilginiz var mı ?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 Ocak DTM de ingilizce sınavına girdim. Olumlu - Olumsuz sms gelmedi. Olumsuz olsa bile sms geliyor mu ? Bilginiz var mı ?
Olumsuzda olsa dönülüyor ama biraz geç dönüyorlar olumsuzlara

Ö

Öner ercan

HavaPersonel.Com
N

Nuri

HavaPersonel.Com
Ramp departmanı oldugunu nereden biliyorsunuz? Departmana göre grup şeklinde mi çağırıyorlar? Bide mesela mülakata girdiğimiz gün bizimle birlikte aynı gün mülakata giren adaylardan çağrılan adaylar oldugunda o gün diğerlerini elemiş mi oluyorlar yoksa başka departman için ayrı mı düşünülüyor? İlk defa giriyorum biraz heyecanlıyım.

admin

admin

Admin
Moderatör
Ramp departmanı oldugunu nereden biliyorsunuz? Departmana göre grup şeklinde mi çağırıyorlar? Bide mesela mülakata girdiğimiz gün bizimle birlikte aynı gün mülakata giren adaylardan çağrılan adaylar oldugunda o gün diğerlerini elemiş mi oluyorlar yoksa başka departman için ayrı mı düşünülüyor? İlk defa giriyorum biraz heyecanlıyım.
Şu an yhm olumlu olan yok

B

blabla

HavaPersonel.Com
ramp mulakat sonucu donusler devam edermi

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bugun yerinde sınava giren arkadasım soruların asırı zor c1 sevıyesınde oldugunu onlıne yaptıgımızla alakaaı olmadıgonı soyledi sizinkilerde oyle miydi

Konuyu okuyanlar;