Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri işçisi
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
26 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Ben ocağın 26sında mülakata girdim ancak hala dönüş olmadı SAW için.Az önce bir arkadaşın o tarihte mülakata girip sağlık evraklarını bile tamamladığını gördüm iki gün sonra hemen cağırılmış.Açıkçası neyim eksik anlamadım mülakat gayet olumluydu ve hava alanıda evime yakın 1 saatten fazla yolu olan insanlar alınıyor çağırılıyor.

Ben ocağın 26sında mülakata girdim ancak hala dönüş olmadı SAW için.Az önce bir arkadaşın o tarihte mülakata girip sağlık evraklarını bile tamamladığını gördüm iki gün sonra hemen cağırılmış.Açıkçası neyim eksik anlamadım mülakat gayet olumluydu ve hava alanıda evime yakın 1 saatten fazla yolu olan insanlar alınıyor çağırılıyor.
Sınav sistemleri çok kötü bir kere çok fazla aday var bence havacılık mezunu olanlar değerlendirilmeli… havacılık mezunuyum staj deneyimim var havacılık hakkında ve yer hizmetlerinin işleyişi hakkında bir çok bildiğim var. İngilicem kötü değil. şahsen yhm çalışanlarından çoğu zaten az buçuk İngilizce biliyor buna şahit oldum neye göre kime göre değerlendiriliyor anlamıyorum. Geçen sene girdim mülakata mülakatımın güzel geçtiğini düşündüm ama olumsuz dönüş almıştım. Havacılık mezunuyum doğal olarak bu sektörde ilerlemek istiyorum ama her bir sene beklemek zorundayım şimdi de elim kolum bağlı sınavdan dönüş bekliyorum teşekkürler Tgs

Kendinde problem arama 👍🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.