Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işcisi iga
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
18 Şub 2025
535
245
560
Arkadaşlar bir cok kisiye egitim mesaji gitmiş bize bir türlü mulakat mesaji gelmedi olumsuz olmadigi surece bir umut var ama gelmedi insan bir sühpeleniyor gelir mi artık
Bir cok kisiye gitmemis mulakat mesaji buradaki herkesi taniyorum artik 2 sms bile gelen yok diyen kisilerde var ne zaman cagirmaya baslarlar bilgisi olan yazarsa sevinirim @admin @gunes

• Like
Tepkiler: Kadir Özkaya
Hocam sizi uzun zamandır görüyorum burada bence sizide değerlendirmeye alacaklardır ancak süreç 6-8 aya kadar sürebilir bence yaz ortası falan

• Like
Tepkiler: heveslibirhavacı
Benim bir tanıdığım girmek için 6 ay bekledi çünkü ordan bu çıkartmayı yapıyorum

2 şubatta yhm için sınava girdim, bir daha da ses soluk çıkmadı, ben de önüme bakmaya karar verdim. Gelirse olumlu mesajı değerlendiririm gelmezse de sağlık olsun, çok isteyerek başvurdum halbu ki ama ne bir mailime dönüş yapıldı ne de bir aramam cevaplandı. Sadece bir kere açtılar telefonumu onda da azarladılar zaten ben de bir daha arkasına düşmedim. Hepimizin gönlüne göre olsun, ne diyelim.

• Like
Tepkiler: Rüstem

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.