Sn....

Yakın tarihte mülakatlarımıza girdiğiniz ve süreciniz devam ettiğinden yeniden sınav sürecine dahil edilmeyeceksiniz.

Sabır gösterdiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bana böyle bir sms geldi sınav için sms gelmemişti.
İng sınavına hirmişmiydiniz hrpeak a

Sn....

Yakın tarihte mülakatlarımıza girdiğiniz ve süreciniz devam ettiğinden yeniden sınav sürecine dahil edilmeyeceksiniz.

Sabır gösterdiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Bana böyle bir sms geldi sınav için sms gelmemişti.
Hrpeak sınavına girmişmiydin ?

Sn.

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim kriterini sağlamadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

Bu eğitim şartı ne alaka anlamdım önlisans sın liseden ne farkı var illa gidip diplomayı iptalmi edelim başvururken görmedim

Sn.

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim kriterini sağlamadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

Bu eğitim şartı ne alaka anlamdım önlisans sın liseden ne farkı var illa gidip diplomayı iptalmi edelim başvururken görmedim
Ne mezunusunuz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.