E
endi
HavaPersonel.Com
Arkadaslar bu konu başlığının altına sadece mülakat sms’i almayanlar yazabilir mi
Ben hala almadım ya bu günden sonra da gelir mi bilmiyorumArkadaslar bu konu başlığının altına sadece mülakat sms’i almayanlar yazabilir mi
Sınav davetide mi gelmedi size?Bende almadım maalesef sınav daveti bile gelmediyse artık bişey diyemiyorum
Hrpeak girdim kurul dışında tekrar sınava girecekler ondan bahsettimSınav davetide mi gelmedi size?
İng sınavına hirmişmiydiniz hrpeak aSn....
Yakın tarihte mülakatlarımıza girdiğiniz ve süreciniz devam ettiğinden yeniden sınav sürecine dahil edilmeyeceksiniz.
Sabır gösterdiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
TGS İnsan Kaynakları B234
Bana böyle bir sms geldi sınav için sms gelmemişti.
Hrpeak sınavına girmişmiydin ?Sn....
Yakın tarihte mülakatlarımıza girdiğiniz ve süreciniz devam ettiğinden yeniden sınav sürecine dahil edilmeyeceksiniz.
Sabır gösterdiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Bana böyle bir sms geldi sınav için sms gelmemişti.
Bana da sms gelmedi mail de gelmedi umudumu yitirdim artıkArkadaslar bu konu başlığının altına sadece mülakat sms’i almayanlar yazabilir mi
Ne mezunusunuz ?Sn.
Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim kriterini sağlamadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.
Bu eğitim şartı ne alaka anlamdım önlisans sın liseden ne farkı var illa gidip diplomayı iptalmi edelim başvururken görmedim
Evet tüm mülakatları geçmiştim ama başka bir pozisyon içindiİng sınavına hirmişmiydiniz hrpeak a
ÖnlisansNe mezunusunuz ?