Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

omerulubey

Üye
5 Ocak 2026
11
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar bugün arkadaşımı dtm ye getirdim mülakata girdi 31 net maaş 5 bin tl vardiyalı calışma ücreti,5 bin tl yıpranma payı ile 41 bin tl zamsız maaş bu 3 ayda bir yatan maaşta sadece net maaş yatıyor çağrılma durumunuda sordum görevliye şuan sabiha gökçene yeni pist açıldığı ocin ihtiyaç varmış herkese çağrı gelicekmiş kesinlikle karışık çağrıyorlar bilginiz olsun..

Arkadaşlar bugün arkadaşımı dtm ye getirdim mülakata girdi 31 net maaş 5 bin tl vardiyalı calışma ücreti,5 bin tl yıpranma payı ile 41 bin tl zamsız maaş bu 3 ayda bir yatan maaşta sadece net maaş yatıyor çağrılma durumunuda sordum görevliye şuan sabiha gökçene yeni pist açıldığı ocin ihtiyaç varmış herkese çağrı gelicekmiş kesinlikle karışık çağrıyorlar bilginiz olsun..
Arkadaşınız hangi havalimanı için başvurmuştu , yanlış hatırlamıyorsam sizde başvurmuştunuz size davet mesajı geldimi

Bende başvuru yaptım istanbul havalimanına arkadaşimda aynı şekil ama karışık çağrildığından bana gelmedi

İstanbul icin ne zaman mulakat daveti gelmeye baslayacak acaba onu hakkinda bilgini, var mi

Arkadaşınız hangi havalimanı için başvurmuştu , yanlış hatırlamıyorsam sizde başvurmuştunuz size davet mesajı geldimi
Bende başvurdum istanbul havalimanına arkadaşimda aynı şekil ama karışık çağrildığından bana gelmedi
İstanbul icin ne zaman mulakat
İstanbul icin ne zaman mulakat daveti gelmeye baslayacak acaba onu hakkinda bilgini, var mi
Alım bittikten sonra cagrılmaya başlicakmiş

Arkadaşın askerliği be durumda tecilli mi yoksa yaptı mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.