Kurul mülakatına girip hala olumlu ya da olumsuz dönüş almayan var mı
G gideceğimtekyerhavaalanı HavaPersonel.Com Katılım 15 Mar 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 16 Nis 2024 + - #1 Kurul mülakatına girip hala olumlu ya da olumsuz dönüş almayan var mı
F Floki HavaPersonel.Com Katılım 28 Mar 2024 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 16 Nis 2024 #2 İstanbul'da yhm için 20 martta kurul mülakatına girdim henüz herhangi bir dönüş olmadı.
N Neferius HavaPersonel.Com Katılım 14 Nis 2024 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 16 Nis 2024 #3 Bende hala telefonun başında çaresiz bekliyorum
G gideceğimtekyerhavaalanı HavaPersonel.Com Katılım 15 Mar 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 16 Nis 2024 #4 Bende martta girdim kurul mülakatina hala bi ses yok acaba dönecekler mi dönmicekler mi stres oldum
H Havacılıktutkusu HavaPersonel.Com Katılım 1 Mar 2024 Mesajlar 275 Tepkime puanı 23 17 Nis 2024 #5 gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: Kurul mülakatına girip hala olumlu ya da olumsuz dönüş almayan var mı Genişletmek için tıkla ... Siz bugün dönüş aldınızmo kaç marttta girdniz
gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: Kurul mülakatına girip hala olumlu ya da olumsuz dönüş almayan var mı Genişletmek için tıkla ... Siz bugün dönüş aldınızmo kaç marttta girdniz
N Neferius HavaPersonel.Com Katılım 14 Nis 2024 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 17 Nis 2024 #6 Bana hala gelmedi ama alan bir kişi yazmış çarşamba yada perşembe dönüş gelir inşallah
G gideceğimtekyerhavaalanı HavaPersonel.Com Katılım 15 Mar 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 17 Nis 2024 #7 Havacılıktutkusu' Alıntı: Siz bugün dönüş aldınızmo kaç marttta girdniz Genişletmek için tıkla ... 19 martta girdim gelmedi bi donus
Havacılıktutkusu' Alıntı: Siz bugün dönüş aldınızmo kaç marttta girdniz Genişletmek için tıkla ... 19 martta girdim gelmedi bi donus
H Havacılıktutkusu HavaPersonel.Com Katılım 1 Mar 2024 Mesajlar 275 Tepkime puanı 23 17 Nis 2024 #8 gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: 19 martta girdim gelmedi bi donus Genişletmek için tıkla ... Tgs genellikle hangi günler dönüş yapıyor
gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: 19 martta girdim gelmedi bi donus Genişletmek için tıkla ... Tgs genellikle hangi günler dönüş yapıyor
H Havacılıktutkusu HavaPersonel.Com Katılım 1 Mar 2024 Mesajlar 275 Tepkime puanı 23 19 Nis 2024 #9 gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: 19 martta girdim gelmedi bi donus Genişletmek için tıkla ... Merhaba size geri dönüş oldumu
gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: 19 martta girdim gelmedi bi donus Genişletmek için tıkla ... Merhaba size geri dönüş oldumu
G gideceğimtekyerhavaalanı HavaPersonel.Com Katılım 15 Mar 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 19 Nis 2024 #10 Havacılıktutkusu' Alıntı: Merhaba size geri dönüş oldumu Genişletmek için tıkla ... Hayır size dönüş oldu mu
Havacılıktutkusu' Alıntı: Merhaba size geri dönüş oldumu Genişletmek için tıkla ... Hayır size dönüş oldu mu
H Havacılıktutkusu HavaPersonel.Com Katılım 1 Mar 2024 Mesajlar 275 Tepkime puanı 23 20 Nis 2024 #11 gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: Hayır size dönüş oldu mu Genişletmek için tıkla ... Acaba bize salo haber gelip perşembe eğitim sınıfına dahil ederlermi
gideceğimtekyerhavaalanı' Alıntı: Hayır size dönüş oldu mu Genişletmek için tıkla ... Acaba bize salo haber gelip perşembe eğitim sınıfına dahil ederlermi