İzmir için böyle mi soylendiBilgilendirme yapmışlardı sonuçların açıklanması 1 ayı bulurmuş Nisan ayında da eğitimler başlarmış
Aaa özür dilerim İzmir yazısını şimdi gördüm benim dediğim Antalya içindiİzmir için böyle mi soylendi
İstanbul da böyle aynıAaa özür dilerim İzmir yazısını şimdi gördüm benim dediğim Antalya içindi
Tek farkla istanbul, yanlış duymadıysam nisanda iş başıBilgilendirme yapmışlardı sonuçların açıklanması 1 ayı bulurmuş Nisan ayında da eğitimler başlarmış
8 şubatta yerinde İngilizce sınavına girmiştim henüz bir mesaj almadım ama 9 şubatta sınava girip davet mesajı alan olmuş. Umarım bizlere de olumlu dönüş gelirMerhaba arkadaşlar. İzmir tgs kurul mülakatına giren oldu mu? Acaba olumlu olumsuz ne kadar süre içinde dönüş olur? Sonrasında eğitime ne zaman başlanır? Bilgisi olan var mıdır
9şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim. 13 şubatta kurul mülakatı için davet geldi 16şubat için . İzmir için8 şubatta yerinde İngilizce sınavına girmiştim henüz bir mesaj almadım ama 9 şubatta sınava girip davet mesajı alan olmuş. Umarım bizlere de olumlu dönüş geliren kısa zamanda
bol şanslar umarım bize de gelir9şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim. 13 şubatta kurul mülakatı için davet geldi 16şubat için . İzmir için
Yerinde girdiğimiz ing sınavı için mi buMart ayına kadar olumlu veya olumsuz dönüşler yapılacakmış
Hayır tüm süreç sonuçlanacakYerinde girdiğimiz ing sınavı için mi bu
O zaman şimdi mülakata gireceklerinde 1-2 hafta içerisinde sonuçlanacak.Hayır tüm süreç sonuçlanacak
Muhtemelen İzmir içinde aynıdır.İstanbul da böyle aynı
SMS geldi mi acaba sizeİZMİR KURUL MÜLAKATI NASILDI BİLGİ VERİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR.
Evet ben yazmıştım zaten size 9 şubatta yerinde sınava girdim diye. Mülakat görüşmeleri bugün başladı yarında ben giriyorum. ama süreç uzun gibi olumsuz mesaj gelmediyse mutlaka Mülakat daveti gelecektirSMS geldi mi acaba size
8 şubatta girmiştim yerinde sınava ama hala mesaj bekliyorum![]()
Mart ayı içerisinde tüm süreçler tamamlanacakmış daha süre var beklemekte fayda var. Nisan ayında başlatmayı planlıyorlarmış.SMS geldi mi acaba size
8 şubatta girmiştim yerinde sınava ama hala mesaj bekliyorum![]()