TGS TGS KURUL MÜLAKATI

femme

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. İzmir tgs kurul mülakatına giren oldu mu? Acaba olumlu olumsuz ne kadar süre içinde dönüş olur? Sonrasında eğitime ne zaman başlanır? Bilgisi olan var mıdır

minikbirhavaci

HavaPersonel.Com
Sadece davet smsleri atıldı daha kurul mülakatına giren olmadı. Bu hafta 15-16'sında girecek olanlar varmış.

edayl

HavaPersonel.Com
Bilgilendirme yapmışlardı sonuçların açıklanması 1 ayı bulurmuş Nisan ayında da eğitimler başlarmış

Aleyna

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. İzmir tgs kurul mülakatına giren oldu mu? Acaba olumlu olumsuz ne kadar süre içinde dönüş olur? Sonrasında eğitime ne zaman başlanır? Bilgisi olan var mıdır
8 şubatta yerinde İngilizce sınavına girmiştim henüz bir mesaj almadım ama 9 şubatta sınava girip davet mesajı alan olmuş. Umarım bizlere de olumlu dönüş gelir 🙏 en kısa zamanda

Kivircikhavaci

HavaPersonel.Com
8 şubatta yerinde İngilizce sınavına girmiştim henüz bir mesaj almadım ama 9 şubatta sınava girip davet mesajı alan olmuş. Umarım bizlere de olumlu dönüş gelir 🙏 en kısa zamanda
9şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim. 13 şubatta kurul mülakatı için davet geldi 16şubat için . İzmir için

Yeezy

HavaPersonel.Com
Mülakattan sonra ne zaman tekrar haber gelir arkadaşlar.

Kivircikhavaci

HavaPersonel.Com
SMS geldi mi acaba size
8 şubatta girmiştim yerinde sınava ama hala mesaj bekliyorum 🥹
Evet ben yazmıştım zaten size 9 şubatta yerinde sınava girdim diye. Mülakat görüşmeleri bugün başladı yarında ben giriyorum. ama süreç uzun gibi olumsuz mesaj gelmediyse mutlaka Mülakat daveti gelecektir🫶🏼

Konuyu okuyanlar;