femme

Üye
14 Şub 2024
165
202
0
Merhaba arkadaşlar. İzmir tgs kurul mülakatına giren oldu mu? Acaba olumlu olumsuz ne kadar süre içinde dönüş olur? Sonrasında eğitime ne zaman başlanır? Bilgisi olan var mıdır

Sadece davet smsleri atıldı daha kurul mülakatına giren olmadı. Bu hafta 15-16'sında girecek olanlar varmış.

Bilgilendirme yapmışlardı sonuçların açıklanması 1 ayı bulurmuş Nisan ayında da eğitimler başlarmış

Merhaba arkadaşlar. İzmir tgs kurul mülakatına giren oldu mu? Acaba olumlu olumsuz ne kadar süre içinde dönüş olur? Sonrasında eğitime ne zaman başlanır? Bilgisi olan var mıdır
8 şubatta yerinde İngilizce sınavına girmiştim henüz bir mesaj almadım ama 9 şubatta sınava girip davet mesajı alan olmuş. Umarım bizlere de olumlu dönüş gelir 🙏 en kısa zamanda

8 şubatta yerinde İngilizce sınavına girmiştim henüz bir mesaj almadım ama 9 şubatta sınava girip davet mesajı alan olmuş. Umarım bizlere de olumlu dönüş gelir 🙏 en kısa zamanda
9şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim. 13 şubatta kurul mülakatı için davet geldi 16şubat için . İzmir için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.