TGS Tgs Kurul Mülakatı Sorular

• Konbuyu başlatan Fvzyeplt
  • Başlangıç tarihi
F

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba, yakın zamanda tgs kurul mülakatına gireceğim. Kurulda neler soruyorlar, nasıl geçiyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız

E

Eminezm

HavaPersonel.Com
Başta toplu mülakat oluyor işleyiş anlatııyor daha sonra bireysel kurul mülakatına alıyorlar o da Türkçe ve ingilizce oluyor sorular değişiyor bana önceki işimi neden ayrıldığımı, beni anlatan 3 kelime ve neden işe alalım diye sordular ama mülakat sorularına bakın herkese aynı sorulmuyor

H

Havacıbey

HavaPersonel.Com
İngilizce olarak başladık. Kendimi tanıttım. Geçmiş iş tecrübelerimden bahsettim ardından neden bu kurum diye veya neden tgs diye sordular? Ardından zaten Türkçeye geçtik.

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
bana sadece ingilizce kendini tanıt dediler o kadar

F

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
femme

femme

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Ankara için ilan açılmıyor nasıl basvuruldugunu biri anlatabilir mi 👉👈

U

unepommel

HavaPersonel.Com
Merhaba kurul mülakatına yeni girdim üç kişi vardı odada ingilizce olarak başlamamı istediler ilk soru kendinizi tanıtın sonraki çalıştığım işle ilgiliydi neler yaptınız orda deneyimleriniz anlatın falan ordan neden ayrıldığımı sordu ve en son neden tgs diye sordu bu kısma kadar tamamen ingilizce devam ettik sonrasında türkçe olarak da bu tarz şeyler soruldu, kabin düşünüp düşünmediğimi sordular, başka herhangi bi şirkete başvurdun mu yakın zamanda diye sordular ikametimle ilgili konuştuk bu şekildeydi ama gergindi bence ortam hazırlıklı gidin sorulara

Konuyu okuyanlar;