Fvzyeplt

Üye
28 Eki 2023
86
12
35
Merhaba, yakın zamanda tgs kurul mülakatına gireceğim. Kurulda neler soruyorlar, nasıl geçiyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Başta toplu mülakat oluyor işleyiş anlatııyor daha sonra bireysel kurul mülakatına alıyorlar o da Türkçe ve ingilizce oluyor sorular değişiyor bana önceki işimi neden ayrıldığımı, beni anlatan 3 kelime ve neden işe alalım diye sordular ama mülakat sorularına bakın herkese aynı sorulmuyor

• Like
Tepkiler: Havacıbey
İngilizce olarak başladık. Kendimi tanıttım. Geçmiş iş tecrübelerimden bahsettim ardından neden bu kurum diye veya neden tgs diye sordular? Ardından zaten Türkçeye geçtik.

Arkadaşlar Ankara için ilan açılmıyor nasıl basvuruldugunu biri anlatabilir mi 👉👈

• Like
Tepkiler: Fvzyeplt

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.