TGS Tgs Kadroya Geçiş

umutcnakyuz

HavaPersonel.Com
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Başlıktaki konu hakkında farklı forumlarda farklı farklı ve birbiri ile çelişen yorumlar okuyorum. Biliyorum daha işe başlamadan kadro düşünmek için çok erken ama 6 ay sonra birden ortada kalmayı kimse istemez. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

gunesdogan

rise against odds
Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Hocam zaten ilanlar sezonluk olarak açılıyor. Dolayısıyla kimsenin ortada kaldığı bir durum yok bence. Çünkü sezonluk olduğunu bilerek değerlendirme süreçlerine veya mülakata giriyorsunuz. Kadro olayına gelirsek hiç TGS'de çalışmadım ama herkes kadro için ****** gerektiğini söylüyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, illaki ****** olayı vardır. Ancak siz düzenli çalışıp, kendinizi işe verdiğinizde idare sizi neden atıp yeniden aday kovalama ihtiyacı görsün? Özetle işinizi iyi yapın, altı ay sonunda da kadroya geçirmezlerse zaten sezonluk gelmiştim mentalinde olun bence.

Harekatcı

HavaPersonel.Com
benim öyle bir tanıdığım falan yok ama kadroya kaldık işini iyi yaparsan şeflere amirlere de sevdirirsen kendini kimse olumsuz bişey yazmaz

lale

HavaPersonel.Com
Geçen sezon Antalya TGS yeni girenlerin hepsini çıkarttı.Torpille falan kalan olmadı.Ama çıkartırken sezon başlarken tekrar alacaklarına dair söz verdiler ve yeni sezon için çalışmak ister misiniz diye arama yaptılar.

umutcnakyuz

HavaPersonel.Com
Geçen sezon Antalya TGS yeni girenlerin hepsini çıkarttı.Torpille falan kalan olmadı.Ama çıkartırken sezon başlarken tekrar alacaklarına dair söz verdiler ve yeni sezon için çalışmak ister misiniz diye arama yaptılar.
Peki bu ikinci arama yine sözleşme için mi oldu yoksa kadrolu çalışma icin mi çağırdılar

Konuyu okuyanlar;