Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tuana28

Üye
12 Şub 2026
22
3
0
Meslek
Akademik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Arkadaşlar ben yer hizmetleri memuru ilanına başvururken İzmir hariç diğer illerde dönemsel yazıyordu ancak İzmirde dönemsel yazmıyordu. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama emin gibiyim. Bazı arkadaşların dönemsel yazdığını gördüm. Hatırlayan var mı acaba?

Dönemsel için sınava giren arkadaşlar 5 şubatta almış online sınav davetini ben 28 ocakta online sınava girdim. Benimle aynı tarihlerde giren arkadaşlardan hatırlayan varsa bilgi verebilir öi?

İzmir de sezonluk, sadece İstanbul SAW için kadrolu.

• Like
Tepkiler: Tuana28
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.