emirrys
HavaPersonel.Com
Hrpeak sınavı sonrası olumlu veya olumsuz dönüş alan varmı
İzmir için dönüşler başlamadı galibaHrpeak sınavı sonrası olumlu veya olumsuz dönüş alan varmı
Devam eder. Arkadaşlar online sınavdan başarılı olanları çağırırlar. Eğer başarılı olmadıysanız davet gelmez ve olumsuz olarak sms ile bilgilendirirler.Dönüşler devam edecek mi TGS İzmir YHM için bilgisi olan var mı? @admin
Teşekkürler bilgi verdiğiniz içinDevam eder. Arkadaşlar online sınavdan başarılı olanları çağırırlar. Eğer başarılı olmadıysanız davet gelmez ve olumsuz olarak sms ile bilgilendirirler.
yerinde ingilizce sınavı olacak sadece kurul mülakatı sonraHani sadece . mülakat olucakti ing mülakat mi olucak şimdi
İkametiniz İzmir mi acebaSN. , Online yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 08.02.2024 Perşembe tarihinde saat 11:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. Devlet Hava Meydanları Havacılık Akademisi Dokuz Eylül Mahallesi Akçay Caddesi 289/40 Gaziemir/İZMİR.
@admin bana böyle mesaj geldi ne alaka
Dönüşler başlamadı bekle
Hala mesaj alamayan var mı?
BenHala mesaj alamayan var mı?
Yokİkametiniz İzmir mi aceba
İzmir ve çevresinde değilsiniz yani öyle mi? Ben İzmir ve çevresindeyim de bir mesaj gelmedi hala da
İzmir ve çevresinde değilsiniz yani öyle mi? Ben İzmir ve çevresindeyim de bir mesaj gelmedi hala da
Olumlu olumsuz dönüş yapıyorlar dedi admin ama beklemek en zor şey vallaBen de şehir dışındayım fakat almadım herhangi bir dönüt, ancak sınavım çok iyiydi, bakalım dönüt olur elbette