S
samuraijack
HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba, İstanbul yasayip İzmir ilanina basvurup donus alan var mi?
Henüz izmir için dönüş alan yokİzmir için geri dönüş alan var mı?
Hayır yok. Kişisel bilgilerinizi tanımadığınız kişiler ile paylaşmamanızı öneririm.Arkadaşlar merhaba izmir için bir wp grubu yok mu
İstanbul icin alım fazla olur izmire neden başvurdunuz kiArkadaslar merhaba, İstanbul yasayip İzmir ilanina basvurup donus alan var mi?
Sektorun icindeyim ve artik İstanbul dan tasinmak istedigim icin İzmir e basvuru yaptimİstanbul icin alım fazla olur izmire neden başvurdunuz ki
Merhaba ben İstanbul için yaptım ancak bir tanıdığım İzmir için başvuru yapmıştı o dönüş aldığında ben de buraya yazabilirimİzmir için başvurumu ilk gün yaptım fakat herhangi bir dönüş almadım . Toplamda kaç kişi alınacak ve sms almaya başlayanlar oldu mu izmir için durum nedir bilgisi olan varsa bilgilendirirse seviniriz
Bana geldi bugün formu doldurdum ama sınavı bekliyorumİzmir için dönüş alan oldu mu bugün gün içinde bana gelmiş
Bana geldi bugün formu doldurdum ama sınavı bekliyorum
******** kısmı vardı evet ama zorunlu olarak göstermiyordu.Form da ******** istiyor muydu
Sorun olmazErkek arkadaşlar için askerlik durumu ne olması gerekiyor? Ben tecilli olarak işaretlemiştim smste geldi ancak bedelli olarak gideceğim bu sene kabul olur mu?