C
cadirellaaa
HavaPersonel.Com
28 ocakta online sınava girip ingilizce ve genel kültür sınavını yaptım ama ondan sonra olumlu veya olumsuz bir dönüş almadım. Dönüş alanlar var mı? Elendim mi acaba?
Olumsuz olunca dönüş oluyor mu acaba ilk kez girdim ben bu sene anlayamadım elendim mi daha beklemem mi gerekAynı şekilde.. 28 ocakta girmiştim online sınavlara. Benimle aynı gün giren arladaşım yarın mülalata bile giriyo.
Genel yetenek kötüydü.
İngilizcede iyi geçmedi ama kötüde geçmemişti. Ama bir yandanda bekleyen bi 15 -20 kişi var yerinde sınav için. Aralarında iyi geçtiğini söyleyende var.
Oluyor ama tüm süreç sonlanınca.Olumsuz olunca dönüş oluyor mu acaba ilk kez girdim ben bu sene anlayamadım elendim mi daha beklemem mi gerek![]()
Nasıl geçmişti ing sınavın veya seviyen nedir?Bende 28 Ocak’ta online sınava girdim. Yerinde sınav daveti hala alamadım. Umudum tükendi diyebilirim. Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
Genel yetenek iyidi. İngilizce de kötü değildi aslındaNasıl geçmişti ing sınavın veya seviyen nedir?
Hayırlısı olsun bakalim beklemek çok yıpratıcıBende 28 Ocak’ta online sınava girdim. Yerinde sınav daveti hala alamadım. Umudum tükendi diyebilirim. Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
İngilizcen B2 seviyesinde mi?Genel yetenek iyidi. İngilizce de kötü değildi aslında
İstanbulda hala davet alanlar var yerinde için. İzmir için yerinde sınav için davet bekleyen 15-20 kişi var en az bildiğim. Aralarından sınavı çok iyi geçenlerde var. Birde İstanbul'da seviyesi a2 olup sınavında a2 olduğunu söyleyenler yerinde için yinede davet aldı. İzmir için ya en iyileri çağırıp onlarla devam edecekler. Ya da süreç devam ediyor.Arkadaşlar bende girdim online sınavlara İzmir için İngilizce seviyem b2 veya bir tık üstü olabilir sınav açıkcası hiç zorlamadı genel yetenek kısmı da çok zor değildi fulle yakın yapmışımdır muhtemelen ancak ikametim İzmir değil izmir çevreside değil o yüzden yerinde sınav daveti almadım diye düşünüyorum, bu güne kadar yerinde sınav daveti almadıysanız büyük olasılık olumsuzdur.
Olumlu veya olumsuz dönüş olurİstanbul için başvurdum fakat yerinde sınava Ankarada girdim. Bundan sonraki adımda olumsuz geri dönüş oluyor mu? Yoksa sadece olumlulara mı dönüyorlar. Açıklayıcı cevaplar verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar sizlerde İzmir havalimanı insan kaynaklarının numarası var mı acaba?Arkadaşlar bende girdim online sınavlara İzmir için İngilizce seviyem b2 veya bir tık üstü olabilir sınav açıkcası hiç zorlamadı genel yetenek kısmı da çok zor değildi fulle yakın yapmışımdır muhtemelen ancak ikametim İzmir değil izmir çevreside değil o yüzden yerinde sınav daveti almadım diye düşünüyorum, bu güne kadar yerinde sınav daveti almadıysanız büyük olasılık olumsuzdur.
Yerinde İngilizce sınavın nasıl geçmişti?