15 Şub 2024
8
0
0
28 ocakta online sınava girip ingilizce ve genel kültür sınavını yaptım ama ondan sonra olumlu veya olumsuz bir dönüş almadım. Dönüş alanlar var mı? Elendim mi acaba?

Aynı şekilde.. 28 ocakta girmiştim online sınavlara. Benimle aynı gün giren arladaşım yarın mülalata bile giriyo.
Genel yetenek kötüydü.
İngilizcede iyi geçmedi ama kötüde geçmemişti. Ama bir yandanda bekleyen bi 15 -20 kişi var yerinde sınav için. Aralarında iyi geçtiğini söyleyende var.

Aynı şekilde.. 28 ocakta girmiştim online sınavlara. Benimle aynı gün giren arladaşım yarın mülalata bile giriyo.
Genel yetenek kötüydü.
İngilizcede iyi geçmedi ama kötüde geçmemişti. Ama bir yandanda bekleyen bi 15 -20 kişi var yerinde sınav için. Aralarında iyi geçtiğini söyleyende var.
Olumsuz olunca dönüş oluyor mu acaba ilk kez girdim ben bu sene anlayamadım elendim mi daha beklemem mi gerek :(

Bende 28 Ocak’ta online sınava girdim. Yerinde sınav daveti hala alamadım. Umudum tükendi diyebilirim. Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar

Arkadaşlar bende girdim online sınavlara İzmir için İngilizce seviyem b2 veya bir tık üstü olabilir sınav açıkcası hiç zorlamadı genel yetenek kısmı da çok zor değildi fulle yakın yapmışımdır muhtemelen ancak ikametim İzmir değil izmir çevreside değil o yüzden yerinde sınav daveti almadım diye düşünüyorum, bu güne kadar yerinde sınav daveti almadıysanız büyük olasılık olumsuzdur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.