K
Kivircikhavaci
HavaPersonel.Com
TGS İZMİR KURUL MÜLAKATI OLUMLU OLUMSUZ DÖNÜŞ ALANLAR YAZSIN
Hala bekliyorumSgk bilgisi için aranan oldu mu
Bu hafta ararlar inşallah bizideHala bekliyorum
Ben 16 şubatta girmiştim mülakata henüz bilgi yok siz ne zaman girmiştinizdönüş alan var mı yada bilgisi olan haftaya mı başlar acaba
İstanbul önde gidiyor izmirden , biz de en geç haftaya cumaya kadar haber alırız gibi geliyor bana .dönüş alan var mı yada bilgisi olan haftaya mı başlar acaba
inşallah hayırlısı hepimizeİstanbul önde gidiyor izmirden , biz de en geç haftaya cumaya kadar haber alırız gibi geliyor bana .
Olumlu cevap alırız inşallahİstanbul önde gidiyor izmirden , biz de en geç haftaya cumaya kadar haber alırız gibi geliyor bana .
Bende 16sında girdim… çok pardon ama siz o gözlüklü çocuk olabilirmisinizBen 16 şubatta girmiştim mülakata henüz bilgi yok siz ne zaman girmiştiniz
Gözlük kullanmıyorumBende 16sında girdim… çok pardon ama siz o gözlüklü çocuk olabilirmisiniz
Öncelikli olarak IST lokasyonundaki gibi çalışmayan adayları çağırırlar sanırsam, ben aktif olarak çalışıyorum kurulda eğitimler Nisan’da başlar demişti ikcı bi hanımefendiHaftaya cevap gelecek bence
Nisanda iş başı diye hatırlıyorum ben, eğitim Mart ayında sanırımÖncelikli olarak IST lokasyonundaki gibi çalışmayan adayları çağırırlar sanırsam, ben aktif olarak çalışıyorum kurulda eğitimler Nisan’da başlar demişti ikcı bi hanımefendi
Birde ilginç bir şekilde şöyle bir şey aklıma geldi, İstanbul mecazi anlamda yoğunluk olarak ve başvuran kişi sayısı olarak düşünüldüğünde İzmir'e göre daha erken cevap gelmesi oldukça ilginç bence, İzmir'de daha erken bilgi mesajı gelmeliydi sankiÖncelikli olarak IST lokasyonundaki gibi çalışmayan adayları çağırırlar sanırsam, ben aktif olarak çalışıyorum kurulda eğitimler Nisan’da başlar demişti ikcı bi hanımefendi