Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yer hizmetleri işçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

OmerFA34

Üye
9 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Akademik
Arkadaşlar yolcu hizmetleri sanarak yanlış ilana başvuruda bulundum ve beni mülakata çağırdılar. Mülakatta ya da mülakattan önce durumumu yüz yüze gidip belirtsem sorunumu çözerler mi ya da yer hizmetleri işçisi olarak işe girip sonradan işten çıkma durumum olursa bir daha tgsde işe başvuramama gibi bir olay oluyor mu fikri olan var mı

Arkadaşlar yolcu hizmetleri sanarak yanlış ilana başvuruda bulundum ve beni mülakata çağırdılar. Mülakatta ya da mülakattan önce durumumu yüz yüze gidip belirtsem sorunumu çözerler mi ya da yer hizmetleri işçisi olarak işe girip sonradan işten çıkma durumum olursa bir daha tgsde işe başvuramama gibi bir olay oluyor mu fikri olan var mı
Mulakat mesaji ne zaman geldi acaba ve mulakata ne zaman gireceksiniz

hangi şehir? İstanbul ise yönlendirme konusunda belki yardımcı olabilirim.

• Like
Tepkiler: OmerFA34
İşe girip çıkmak yerine orada durumunuzu anlatın. İstifa ettikten sonra tekrar kabul edilmeniz zor.

• Like
Tepkiler: OmerFA34

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.