TGS TGS [İstanbul] Yolcu Hizmetleri Memuru Olumlu Sonuç Alanlar

• Konbuyu başlatan Leon718
  • Başlangıç tarihi
L

Leon718

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Kurul mülakatı sonrası olumlu dönüş alanlar burada toplanabilir.

K

KomutanLevi

Bir an açıklandı zannettim, heyecan yaptım :) bu kadar erken bekleniyor mu acaba?

M

marssss

HavaPersonel.Com
Bn bugun dtm de sinava girdim. Insan kaynaklari sinav oncesi konusma yapti ve ilk egitim sinifi acilmis ve onlar suan egitm aliolar 2.grupta 1 hafta 10 gun icinde baslicak dediler belki size de donus saglanr bu 10 gun icinde.

K

KomutanLevi

Bn bugun dtm de sinava girdim. Insan kaynaklari sinav oncesi konusma yapti ve ilk egitim sinifi acilmis ve onlar suan egitm aliolar 2.grupta 1 hafta 10 gun icinde baslicak dediler belki size de donus saglanr bu 10 gun icinde.
geçen hafta pazartesi başladı kurul mülakatı ne ara olumlu dönüş yapıldı da sınıfta eğitime başlandı :)

A

Aorn

geçen hafta pazartesi başladı kurul mülakatı ne ara olumlu dönüş yapıldı da sınıfta eğitime başlandı :)
Aynısını yazıcaktım yani nasıl bir süreç bu anlayamadım ramptan mı bahsediliyor ya yani yhm içinse t*****l duymaktan gerçekten yorulduk

M

marssss

HavaPersonel.Com
Bilemiyorum ki mulakattan sonrasi hizli ilerlio sanrm bi saglik raporu alip baslatiolar sanrm egitime kac kisi alınacak acaba yhm icin

E

elpayasoo

HavaPersonel.Com
yhmden bahsetmiyorsunuz sanırım. olumlu mesaj alanlar olsa illa ki buralarda görürdük olumlu dönüş alanların yorumlarını

havacilik

havacilik

neeeeee şok içerisindeyim 😂

havacilik

havacilik

yhmden bahsetmiyorsunuz sanırım. olumlu mesaj alanlar olsa illa ki buralarda görürdük olumlu dönüş alanların yorumlarını
Yhm den bahsediyor. Bazılarını bir gün içerisinde yapıp bitirmişler ve çağırmışlar muhtemelen onlar

havacilik

havacilik

Aynısını yazıcaktım yani nasıl bir süreç bu anlayamadım ramptan mı bahsediliyor ya yani yhm içinse t*****l duymaktan gerçekten yorulduk
bir arkadaşın daha yorumunu gördüm bu 2. Oldu. O da eğitime başladılar yazmıştı inanmamıştım. Yhm çok yüksek ihtimalle

N

Nurellamm

Sınavınız nasıldı zorluk derecesi onlineda girdigimizden daha mı zordu

E

elpayasoo

HavaPersonel.Com
bir arkadaşın daha yorumunu gördüm bu 2. Oldu. O da eğitime başladılar yazmıştı inanmamıştım. Yhm çok yüksek ihtimalle
çok kırıcı gerçekten. Eğer söylenenler doğruysa tabi neden dönüş yapıyolar bize ve biz neden o kadar süreçlere geçiyoruz. Heyecan, stres yaşıyoruz, umut ediyoruz. 3 senedir mezunum 3 senedir başvuru yapıyorum asla dönüş yapmıyolar şimdi bir şeyler değişmiştir artık diye düşünürken böyle yorumlar görmek insanı kırıyor gerçekten.

havacilik

havacilik

çok kırıcı gerçekten. Eğer söylenenler doğruysa tabi neden dönüş yapıyolar bize ve biz neden o kadar süreçlere geçiyoruz. Heyecan, stres yaşıyoruz, umut ediyoruz. 3 senedir mezunum 3 senedir başvuru yapıyorum asla dönüş yapmıyolar şimdi bir şeyler değişmiştir artık diye düşünürken böyle yorumlar görmek insanı kırıyor gerçekten.
evet katılıyorum ama şöyle de olabilir. Daha önce elden cv vererek başvuruların alındığı oluyordu her ne kadar şimdi olmasa da. Belki son kez onları değerlendirmek istemişlerdir ve bu ilk grup da onlardır

Konuyu okuyanlar;