L
Leon718
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Kurul mülakatı sonrası olumlu dönüş alanlar burada toplanabilir.
Ben salı günü kurul mülakatına girdim fakat dönüş almadım. Dönüş alan oldu mu?Kurul mülakatı sonrası olumlu dönüş alanlar burada toplanabilir.
Şimdilik yokBen salı günü kurul mülakatına girdim fakat dönüş almadım. Dönüş alan oldu mu?
ne soruyorlar acaba?Kurul mülakatı sonrası olumlu dönüş alanlar burada toplanabilir.
Bunun için başka bir başlık açıldı oradan bakabilirsinizne soruyorlar acaba?
geçen hafta pazartesi başladı kurul mülakatı ne ara olumlu dönüş yapıldı da sınıfta eğitime başlandıBn bugun dtm de sinava girdim. Insan kaynaklari sinav oncesi konusma yapti ve ilk egitim sinifi acilmis ve onlar suan egitm aliolar 2.grupta 1 hafta 10 gun icinde baslicak dediler belki size de donus saglanr bu 10 gun icinde.
Aynısını yazıcaktım yani nasıl bir süreç bu anlayamadım ramptan mı bahsediliyor ya yani yhm içinse t*****l duymaktan gerçekten yoruldukgeçen hafta pazartesi başladı kurul mülakatı ne ara olumlu dönüş yapıldı da sınıfta eğitime başlandı![]()
Merhaba kurul mülakatında neler sordular ingilizce konusunda yardımcı oldular mı bilgi verebilir misiniz teşekkür ederimBen salı günü kurul mülakatına girdim fakat dönüş almadım. Dönüş alan oldu mu?
Merhaba kurul mülakatında neler sordular ingilizce konusunda yardımcı oldular mı bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim
Bunun için başka bir başlık açıldı oradan bakabilirsiniz
yhmden bahsetmiyorsunuz sanırım. olumlu mesaj alanlar olsa illa ki buralarda görürdük olumlu dönüş alanların yorumlarınıBn bugun dtm de sinava girdim. Insan kaynaklari sinav oncesi konusma yapti ve ilk egitim sinifi acilmis ve onlar suan egitm aliolar 2.grupta 1 hafta 10 gun icinde baslicak dediler belki size de donus saglanr bu 10 gun icinde.
neeeeee şok içerisindeyimBn bugun dtm de sinava girdim. Insan kaynaklari sinav oncesi konusma yapti ve ilk egitim sinifi acilmis ve onlar suan egitm aliolar 2.grupta 1 hafta 10 gun icinde baslicak dediler belki size de donus saglanr bu 10 gun icinde.
Yhm den bahsediyor. Bazılarını bir gün içerisinde yapıp bitirmişler ve çağırmışlar muhtemelen onlaryhmden bahsetmiyorsunuz sanırım. olumlu mesaj alanlar olsa illa ki buralarda görürdük olumlu dönüş alanların yorumlarını
Göremezdiniz onlar kendilerini belli etmez. anladınız siz, süreçlerinin hızlı işlemesinden de zatenyhmden bahsetmiyorsunuz sanırım. olumlu mesaj alanlar olsa illa ki buralarda görürdük olumlu dönüş alanların yorumlarını
bir arkadaşın daha yorumunu gördüm bu 2. Oldu. O da eğitime başladılar yazmıştı inanmamıştım. Yhm çok yüksek ihtimalleAynısını yazıcaktım yani nasıl bir süreç bu anlayamadım ramptan mı bahsediliyor ya yani yhm içinse t*****l duymaktan gerçekten yorulduk
Sınavınız nasıldı zorluk derecesi onlineda girdigimizden daha mı zorduBn bugun dtm de sinava girdim. Insan kaynaklari sinav oncesi konusma yapti ve ilk egitim sinifi acilmis ve onlar suan egitm aliolar 2.grupta 1 hafta 10 gun icinde baslicak dediler belki size de donus saglanr bu 10 gun icinde.
çok kırıcı gerçekten. Eğer söylenenler doğruysa tabi neden dönüş yapıyolar bize ve biz neden o kadar süreçlere geçiyoruz. Heyecan, stres yaşıyoruz, umut ediyoruz. 3 senedir mezunum 3 senedir başvuru yapıyorum asla dönüş yapmıyolar şimdi bir şeyler değişmiştir artık diye düşünürken böyle yorumlar görmek insanı kırıyor gerçekten.bir arkadaşın daha yorumunu gördüm bu 2. Oldu. O da eğitime başladılar yazmıştı inanmamıştım. Yhm çok yüksek ihtimalle
evet katılıyorum ama şöyle de olabilir. Daha önce elden cv vererek başvuruların alındığı oluyordu her ne kadar şimdi olmasa da. Belki son kez onları değerlendirmek istemişlerdir ve bu ilk grup da onlardırçok kırıcı gerçekten. Eğer söylenenler doğruysa tabi neden dönüş yapıyolar bize ve biz neden o kadar süreçlere geçiyoruz. Heyecan, stres yaşıyoruz, umut ediyoruz. 3 senedir mezunum 3 senedir başvuru yapıyorum asla dönüş yapmıyolar şimdi bir şeyler değişmiştir artık diye düşünürken böyle yorumlar görmek insanı kırıyor gerçekten.