TGS TGS İstanbul Yolcu Hizmetleri Memuru 2024

E

elfelf

HavaPersonel.Com
ingilizcem fena değil ama dyned sınavından aşırı tedirgin oluyorum, süre vs insanı heyecanlandırıyor.Öörnek çözmek için bildiğiniz yer var mı

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
İstanbul yhm için geri dönüş alanlar oldu mu ?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
ingilizcem fena değil ama dyned sınavından aşırı tedirgin oluyorum, süre vs insanı heyecanlandırıyor.Öörnek çözmek için bildiğiniz yer var mı
Youtubeda dyned videoları var oradan bakabilirsiniz

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Evet var ama çok eski videolar var, kaliteli de değil daha eğitici birşey aradım ama bulamadım

A

aeo

HavaPersonel.Com
Dynet sınavı online mı oluyor İngilizce mülakat sürecinin olumsuz geçmesi durumunda şansım tamamen biter mi

F

Furkankurhan

HavaPersonel.Com
Merhaba, tgs yolcu hizmetleri sürecindeyim önce ön başvuru onayı geldi perşembe günü sonrasında ise bugün İngilizce, genel yetenek testi ve pit testinin olduğu süreç atandı. Buradaki yorumlara baktığımda önceden süreçler böyle ilerlemiyormuş acaba bundan sonraki süreç nedir? Nasıl ilerleyecek bilen birisi varsa yanıtlayabilir mi?

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba, tgs yolcu hizmetleri sürecindeyim önce ön başvuru onayı geldi perşembe günü sonrasında ise bugün İngilizce, genel yetenek testi ve pit testinin olduğu süreç atandı. Buradaki yorumlara baktığımda önceden süreçler böyle ilerlemiyormuş acaba bundan sonraki süreç nedir? Nasıl ilerleyecek bilen birisi varsa yanıtlayabilir mi?
Yerinde sözlü ingilizce mülakat ve ardından yönetici ile mülakat gerçekleşecek.

M

Milzey

HavaPersonel.Com
Merhaba, bana bugün başvuruda ingilizce dil seviyemi belirtmediğim bu yüzden sürecin sonlandığı mesajı geldi ama ben tüm kısımları doldurduğumdan eminim bu tarz bir durum yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

Ü

Üye silindi 2605

Merhaba online sınava girip mülakata çağırılan oldu mu?

Ü

Üye silindi 2605

Merhaba online sınavdan sonra olumlu yada olumsuz haber alan oldu mu?

H

hsimsek38

HavaPersonel.Com
DTM de yerinde ingilizce sınavından kaç gün sonra kurul mülakat daveti geldi ?

Konuyu okuyanlar;