E
elfelf
HavaPersonel.Com
ingilizcem fena değil ama dyned sınavından aşırı tedirgin oluyorum, süre vs insanı heyecanlandırıyor.Öörnek çözmek için bildiğiniz yer var mı
Youtubeda dyned videoları var oradan bakabilirsinizingilizcem fena değil ama dyned sınavından aşırı tedirgin oluyorum, süre vs insanı heyecanlandırıyor.Öörnek çözmek için bildiğiniz yer var mı
Youtubeda dyned videoları var oradan bakabilirsiniz
Onlar var benim bildiğim başka var mı bilemiyorumEvet var ama çok eski videolar var, kaliteli de değil daha eğitici birşey aradım ama bulamadım
teşekkür ederimOnlar var benim bildiğim başka var mı bilemiyorum
Bana da gelmediSMS gelmeyen var mı bu süreç ne kadar devam ediyor acaba ?
Yüzyüze oluyorDynet sınavı online mı oluyor İngilizce mülakat sürecinin olumsuz geçmesi durumunda şansım tamamen biter mi
Yerinde sözlü ingilizce mülakat ve ardından yönetici ile mülakat gerçekleşecek.Merhaba, tgs yolcu hizmetleri sürecindeyim önce ön başvuru onayı geldi perşembe günü sonrasında ise bugün İngilizce, genel yetenek testi ve pit testinin olduğu süreç atandı. Buradaki yorumlara baktığımda önceden süreçler böyle ilerlemiyormuş acaba bundan sonraki süreç nedir? Nasıl ilerleyecek bilen birisi varsa yanıtlayabilir mi?
Online sınavdan sonra yerinde ingilizce sınavı oluyor sonuca göre mülakat daveti oluyorMerhaba online sınava girip mülakata çağırılan oldu mu?
Şu an elinizde mezuniyetiniz yok ise başvurunuz olumsuz olabilir. Ancak yeterli ingilizce seviyesine sahipseniz ve çalışmanız okumanıza engel olmayacaksa başvurup şansınızı deneyin
Tesekkur ederimOnline sınavdan sonra yerinde ingilizce sınavı oluyor sonuca göre mülakat daveti oluyor
Dyned sınavı
İngilizce mülakat
Kişilik envanter testi
Yönetici ile mülakat
Yukarıdaki aşamaların hepsi sizi çağıracakları aynı gün gerçekleşecek.
Tesekkur ederim
Online sınavdan sonra DTM de yerinde ingilizce sınavı daveti alanlar oldu ardından orada başarılı olan adaylara kurul mülakat davetleri iletildi şuan süreç bu şekildeMerhaba online sınavdan sonra olumlu yada olumsuz haber alan oldu mu?