TGS TGS İstanbul Yolcu Hizmetleri Memuru 2024

admin

admin

Admin
Moderatör
TGS İstanbul Yolcu Hizmetleri Memuru pozisyonu için başvuru yapan adaylar süreç hakkında buradan bilgi paylaşımında bulunabilirler.

Mülakat ve sınav aynı gün gerçekleşiyor. Başvuru sonrasında size sms ile mülakat davetinin gelmesini beklemelisiniz. Daha sonra Yeşilköyde bulunan İstanbul Dünya Ticaret Merkezine giderek form dolduracak ve mülakatlara katılacaksınız.

Mülakat sonrası geri dönüş 1 ay kadar sürüyor bazen 3 ayı bulduğu da olabiliyor. Olumlu dönüş sonrası sizden sağlık raporu almanız isteniyor ve gerekli evrak listesi tarafınıza iletiliyor.

Herkese başarılar dilerim.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba SMS ile sınava davet aldım . Mülakat sürecinde tecrübe yaşamış arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
Sırasıyla
-Form doldurma
-Dyned Sınavı (0,5) üzeri almalısınız.
-İngilizce Mülakat
-Kişilik Envanter Testi
-Yönetici İle Mülakat

İng mülakat sohbet tarzında kendinizi tanıtma, cv nizde yazan işlerde neler yaptığınız gibi... Yönetici ile mülakat Türkçe.

M

M.adl

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba SMS ile sınava davet aldım . Mülakat sürecinde tecrübe yaşamış arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
Yeni başvurunuza hemen dönüş mü yaptılar hangi tarihe davet ettiler acaba

M

M.adl

Sırasıyla
-Form doldurma
-Dyned Sınavı (0,5) üzeri almalısınız.
-İngilizce Mülakat
-Kişilik Envanter Testi
-Yönetici İle Mülakat

İng mülakat sohbet tarzında kendinizi tanıtma, cv nizde yazan işlerde neler yaptığınız gibi... Yönetici ile mülakat Türkçe.
Dyned sınavı sadece ingilizce oluyor değil mi?

N

Nisaxx

Başvuru yaptıktan sonra mesaj geliyor mu başvurunuz alınmıştır diye

T

Tenere

HavaPersonel.Com
Merhaba. Bildiğim kadarıyla bu gün açıldı ilan. Size bu gün açılan ilan için mi sms ten dönüş yaptılar?

S

Saruman96

arkadaşlar ramp hizmetlerine önlisans mezunları başvuru yapabilir mi ? sitede lise ve altı yazıyor..

1

1907

Yolcu hizmetleri memuru için İngilizce ne sevidede olmalı

H

Havadar

HavaPersonel.Com
ingilizce seviyem a2 durumunda mülakatlarda zorlanacağımı düşündüğüm için riske atmak istemiyorum
İngilizce mülakatlar tahmin ettiğin kadar zor olmuyor. Genelde bir yada iki soru sorulur ve 3-5 cümlelik cevaplar istenir. Mesela kendinizi tanıtmanız gibi klasik sorular sorulabileceği gibi, evinizden buraya nasıl geldiğinizi anlatırmısın gibi sorular da sorulabilir. Sonuç olarak ingilizce kalıplardan ibaret bu tip sorulardan 10 soru belirleyin ve ezberleyin inanıyorum ki iyi bir sonuçla mülakattan ayrılacaksınız.

1

1907

ha bilmiyorum onu neden yolcu h.memuru değilde rampa başvuruyorsun?
Yolcu hizmetleri memuru için en az önlisans mezunu diyor ama ben aynı anda hem lisans hem önlisans okuyorum ama daha mezun olmadım lisanta üçüncü yılım. Başvursam kabul olur mu başvurum. Bilginiz varsa paylaşır mısınız

1

1907

İngilizce mülakatlar tahmin ettiğin kadar zor olmuyor. Genelde bir yada iki soru sorulur ve 3-5 cümlelik cevaplar istenir. Mesela kendinizi tanıtmanız gibi klasik sorular sorulabileceği gibi, evinizden buraya nasıl geldiğinizi anlatırmısın gibi sorular da sorulabilir. Sonuç olarak ingilizce kalıplardan ibaret bu tip sorulardan 10 soru belirleyin ve ezberleyin inanıyorum ki iyi bir sonuçla mülakattan ayrılacaksınız.
olcu hizmetleri memuru için en az önlisans mezunu diyor ama ben aynı anda hem lisans hem önlisans okuyorum ama daha mezun olmadım lisanta üçüncü yılım. Başvursam kabul olur mu başvurum. Bilginiz varsa paylaşır mısınız

admin

admin

Admin
Moderatör
olcu hizmetleri memuru için en az önlisans mezunu diyor ama ben aynı anda hem lisans hem önlisans okuyorum ama daha mezun olmadım lisanta üçüncü yılım. Başvursam kabul olur mu başvurum. Bilginiz varsa paylaşır mısınız
Şu an elinizde mezuniyetiniz yok ise başvurunuz olumsuz olabilir. Ancak yeterli ingilizce seviyesine sahipseniz ve çalışmanız okumanıza engel olmayacaksa başvurup şansınızı deneyin.

L

Leon718

Yolcu hizmetleri memuru için en az önlisans mezunu diyor ama ben aynı anda hem lisans hem önlisans okuyorum ama daha mezun olmadım lisanta üçüncü yılım. Başvursam kabul olur mu başvurum. Bilginiz varsa paylaşır mısınız
şu an lise mezunusunuz o zaman maalesef reddedilir bence.

Konuyu okuyanlar;