Mrnobody

Üye
1 Ağu 2023
873
186
0
Arkadaşlar TGS istanbul yhm için genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdikten sonra olumsuz mesajı ve bir sonraki aşama yerinde ingilizce sınavı daveti almayan var mı yani kısacası olumlu olumsuz hiç bir dönüş almayan var mı ?

Arkadaşlar TGS istanbul yhm için genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdikten sonra olumsuz mesajı ve bir sonraki aşama yerinde ingilizce sınavı daveti almayan var mı yani kısacası olumlu olumsuz hiç bir dönüş almayan var mı ?
Bizimle aynı zamanda sınava girenlerin bazılarına olumsuz sonuç gelmiş ama bana hiçbir dönüş olmadı

Bizimle aynı zamanda sınava girenlerin bazılarına olumsuz sonuç gelmiş ama bana hiçbir dönüş olmadı
kardeşim kimisi olumsuz geldi dedi ben seninle aynı zaman girmiştim forumdan takip ettiğim kadarıyla öyle hatırlıyorum belli olmaz umutsuz olma ilerleyen zamanlarda gelebilir davet

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.