TGS Tgs İstanbul Onli̇ne Sınava Gi̇ri̇pte Hem Olumsuz Sonuç Hemde Yeri̇nde Sınav Daveti̇de Almayan Var Mı ?

• Konbuyu başlatan Mrnobody
  • Başlangıç tarihi
M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar TGS istanbul yhm için genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdikten sonra olumsuz mesajı ve bir sonraki aşama yerinde ingilizce sınavı daveti almayan var mı yani kısacası olumlu olumsuz hiç bir dönüş almayan var mı ?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar TGS istanbul yhm için genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdikten sonra olumsuz mesajı ve bir sonraki aşama yerinde ingilizce sınavı daveti almayan var mı yani kısacası olumlu olumsuz hiç bir dönüş almayan var mı ?
Bizimle aynı zamanda sınava girenlerin bazılarına olumsuz sonuç gelmiş ama bana hiçbir dönüş olmadı

T

tadiconfire

HavaPersonel.Com
Bizimle aynı zamanda sınava girenlerin bazılarına olumsuz sonuç gelmiş ama bana hiçbir dönüş olmadı
kardeşim kimisi olumsuz geldi dedi ben seninle aynı zaman girmiştim forumdan takip ettiğim kadarıyla öyle hatırlıyorum belli olmaz umutsuz olma ilerleyen zamanlarda gelebilir davet

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
kardeşim kimisi olumsuz geldi dedi ben seninle aynı zaman girmiştim forumdan takip ettiğim kadarıyla öyle hatırlıyorum belli olmaz umutsuz olma ilerleyen zamanlarda gelebilir davet
Size geldi mi davet

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
3 şubatta girdim ben online sınava

M

mthld

HavaPersonel.Com
9 şubatta girdim yerinde sınava hiç dönüş olmadı

M

mthld

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar beklemeli miyiz olumsuz mı düşünelim biz sizce

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com