TGS Tgs Istanbul Için Online Sınav Sonrası Bugün Yerinde Sınav Için Aranan Oldu Mu ?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar istanbul için online sınav sonrası bugün yerinde sınav daveti için arananlar olmuş bugün aranan var mı başka ?

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Merhaba acaba sizde bizim gibi ikinci tur mu girdiniz yani sistemde hata oldugu için başvurumuz geçerli değildi sonra ikinci hak tanıdılar herkesten sonra girdik
Abi size olumsuz mesaj gelmedi dimi

Bende sizin gibiydim 6 Şubat'ta online girmiştim geçen hafta kurul mülakatı ile süreci bitirdim

Hala insanlara yerinde sınav mesajı gitmemiş ilginç

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba acaba sizde bizim gibi ikinci tur mu girdiniz yani sistemde hata oldugu için başvurumuz geçerli değildi sonra ikinci hak tanıdılar herkesten sonra girdik
Evet bende ikinci tur girdim online sınava hala olumsuz sonuç gelmedi benle beraber arkadaşımda girmişti aynı zamanda online sınava bugün akşamüzeri arayıp bu çarşamba yerinde sınava davet etmişler benim anlamadığım olumsuz dönüş alanlar oldu bize olumsuzde bir şey gelmiyor gelmedi

JruS

HavaPersonel.Com
Bugün 16:30-17:00 civarı aradılar yerinde sınav için,sms ile bilgilendirme yapılacak dediler fakat sms gelmedi.

JruS

HavaPersonel.Com
Siz online sınava ne zaman girmiştiniz sınavınız iyi geçmiş miydi ingilizce özellikle
Yanlış hatırlamıyorsam 23 ocaktı.Çok iyi geçmedi fakat tahmini bir sayı vermek gerekirse 32 sorudan 13-14 tanesinden emindim diyebilirim.

Mustii190323

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar istanbul için online sınav sonrası bugün yerinde sınav daveti için arananlar olmuş bugün aranan var mı başka ?
Ben bugün arandım perşembe günü mülakatım var yanlız mesaj atacağız dediler atmadılar. Bi sıkıntı olur mu yada mesajı atarlar mı bilgisi olan var mı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Ben bugün arandım perşembe günü mülakatım var yanlız mesaj atacağız dediler atmadılar. Bi sıkıntı olur mu yada mesajı atarlar mı bilgisi olan var mı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
Mülakat için mi yerinde sınav için mi arandınız yerinde tekrardan ingilizce sınavı olmasın

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Yanlış hatırlamıyorsam 23 ocaktı.Çok iyi geçmedi fakat tahmini bir sayı vermek gerekirse 32 sorudan 13-14 tanesinden emindim diyebilirim.
Sınavı çok iyi geçmeyenleri aramışlar bugün anlamadım benim çok kötüde geçmedi olumsuz bir haberde gelmedi 3 şubatta girmiştim online ingilizce ile genel yetenek sınavına bu tarihlerde girip olumsuz alan oldu mu acaba duyan gören var mı ?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Sınavı çok iyi geçmeyenleri aramışlar bugün anlamadım benim çok kötüde geçmedi olumsuz bir haberde gelmedi 3 şubatta girmiştim online ingilizce ile genel yetenek sınavına bu tarihlerde girip olumsuz alan oldu mu acaba duyan gören var mı ?
???

Konuyu okuyanlar;