Biz seninle ikinci tur girenler olarak hala almadıkArkadaşlar istanbul için online sınav sonrası bugün yerinde sınav daveti için arananlar olmuş bugün aranan var mı başka ?
Merhaba acaba sizde bizim gibi ikinci tur mu girdiniz yani sistemde hata oldugu için başvurumuz geçerli değildi sonra ikinci hak tanıdılar herkesten sonra girdikEvet bende sınav daveti aldım Çarşamba saat 3 e
Abi size olumsuz mesaj gelmedi dimiMerhaba acaba sizde bizim gibi ikinci tur mu girdiniz yani sistemde hata oldugu için başvurumuz geçerli değildi sonra ikinci hak tanıdılar herkesten sonra girdik
Evet bende ikinci tur girdim online sınava hala olumsuz sonuç gelmedi benle beraber arkadaşımda girmişti aynı zamanda online sınava bugün akşamüzeri arayıp bu çarşamba yerinde sınava davet etmişler benim anlamadığım olumsuz dönüş alanlar oldu bize olumsuzde bir şey gelmiyor gelmediMerhaba acaba sizde bizim gibi ikinci tur mu girdiniz yani sistemde hata oldugu için başvurumuz geçerli değildi sonra ikinci hak tanıdılar herkesten sonra girdik
Siz online sınava ne zaman girmiştiniz sınavınız iyi geçmiş miydi ingilizce özellikleBugün 16:30-17:00 civarı aradılar yerinde sınav için,sms ile bilgilendirme yapılacak dediler fakat sms gelmedi.
İngilizce sınavınız iyi geçmişmiydiEvet bende sınav daveti aldım Çarşamba saat 3 e
İkinci tur online sınava girip olumsuz mesaj alan oldu mu acaba ?Biz seninle ikinci tur girenler olarak hala almadık
Yanlış hatırlamıyorsam 23 ocaktı.Çok iyi geçmedi fakat tahmini bir sayı vermek gerekirse 32 sorudan 13-14 tanesinden emindim diyebilirim.Siz online sınava ne zaman girmiştiniz sınavınız iyi geçmiş miydi ingilizce özellikle
Ben bugün arandım perşembe günü mülakatım var yanlız mesaj atacağız dediler atmadılar. Bi sıkıntı olur mu yada mesajı atarlar mı bilgisi olan var mı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim teşekkürlerArkadaşlar istanbul için online sınav sonrası bugün yerinde sınav daveti için arananlar olmuş bugün aranan var mı başka ?
Mülakat için mi yerinde sınav için mi arandınız yerinde tekrardan ingilizce sınavı olmasınBen bugün arandım perşembe günü mülakatım var yanlız mesaj atacağız dediler atmadılar. Bi sıkıntı olur mu yada mesajı atarlar mı bilgisi olan var mı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
Sınavı çok iyi geçmeyenleri aramışlar bugün anlamadım benim çok kötüde geçmedi olumsuz bir haberde gelmedi 3 şubatta girmiştim online ingilizce ile genel yetenek sınavına bu tarihlerde girip olumsuz alan oldu mu acaba duyan gören var mı ?Yanlış hatırlamıyorsam 23 ocaktı.Çok iyi geçmedi fakat tahmini bir sayı vermek gerekirse 32 sorudan 13-14 tanesinden emindim diyebilirim.
Mülakat içinMülakat için mi yerinde sınav için mi arandınız yerinde tekrardan ingilizce sınavı olmasın
Online sınavdan sonra bir daha kendi merkezlerinde yüz yüze ingilizce sınavına giriyorsunuzYerinde sınav ne oluyor bilgisi olan var mı ?
Neden böyle birşey oluyor peki onu anlamadım?Online sınavdan sonra bir daha kendi merkezlerinde yüz yüze ingilizce sınavına giriyorsunuz
???Sınavı çok iyi geçmeyenleri aramışlar bugün anlamadım benim çok kötüde geçmedi olumsuz bir haberde gelmedi 3 şubatta girmiştim online ingilizce ile genel yetenek sınavına bu tarihlerde girip olumsuz alan oldu mu acaba duyan gören var mı ?
Online sınavdan kopya çekme olasılığı yüksek ondan dolayı yerinde yüz yüze bir daha yapıyorlar ingilizce sınavı onu geçersen mülakat daveti alıyorsunNeden böyle birşey oluyor peki onu anlamadım?