Mrnobody

Üye
1 Ağu 2023
873
186
0
Arkadaşlar yerinde sınavdan sonra bugün mülakata giden arkadaşlar rica etsem deneyimlerini paylaşabilir mi kuruk kaç kişi neler sordular vs.

• Like
Tepkiler: Havacıbey
Ben bugün girdim kurul mülakatına. Ingilizce mi Türkçe mi başlayalım diye sordular öncelikle. Sonrasında çok zor sorular yoktu, neden bu işi tercih ettin, son işinden ayrılma sebebin neydi, kendini 3 kelime ile ifade edebilir misin vs şeklinde sorular sordular.
Arkadaşlar yerinde sınavdan sonra bugün mülakata giden arkadaşlar rica etsem deneyimlerini paylaşabilir mi kuruk kaç kişi neler sordular vs

• Like
Tepkiler: Mrnobody
Ben bugün girdim kurul mülakatına. Ingilizce mi Türkçe mi başlayalım diye sordular öncelikle. Sonrasında çok zor sorular yoktu, neden bu işi tercih ettin, son işinden ayrılma sebebin neydi, kendini 3 kelime ile ifade edebilir misin vs şeklinde sorular sordular.
Yerinde sınava ayın kaçında girmiştiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.