TGS Tgs İstanbul İçi̇n Bugün Ve Yarın Mülakata Gi̇rmi̇ş Ve Gi̇recek Olanlar Deneyi̇mleri̇ni̇ Paylaşabi̇li̇r Mi̇ ?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yerinde sınavdan sonra bugün mülakata giden arkadaşlar rica etsem deneyimlerini paylaşabilir mi kuruk kaç kişi neler sordular vs.

Mrstvn

HavaPersonel.Com
Ben bugün girdim kurul mülakatına. Ingilizce mi Türkçe mi başlayalım diye sordular öncelikle. Sonrasında çok zor sorular yoktu, neden bu işi tercih ettin, son işinden ayrılma sebebin neydi, kendini 3 kelime ile ifade edebilir misin vs şeklinde sorular sordular.
Arkadaşlar yerinde sınavdan sonra bugün mülakata giden arkadaşlar rica etsem deneyimlerini paylaşabilir mi kuruk kaç kişi neler sordular vs

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Ben bugün girdim kurul mülakatına. Ingilizce mi Türkçe mi başlayalım diye sordular öncelikle. Sonrasında çok zor sorular yoktu, neden bu işi tercih ettin, son işinden ayrılma sebebin neydi, kendini 3 kelime ile ifade edebilir misin vs şeklinde sorular sordular.
Yerinde sınava ayın kaçında girmiştiniz?

kitapkurdu

HavaPersonel.Com
Bugün olumsuz cevap alan oldu mu bir de ben yerinde ingilizce sinavina girdim ama bana genel yetenek ve İngilizce sınaviniz olumsuz dediler anlamadım eğer olumsuz olduysa neden yerinde sınava girdim

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Genel yetenek ve online İngilizce sınavından başarılı olursak zaten yerinde İngilizce sınavına çağırılıyorduk diye biliyorum ben. Sorgulasaydınız keşke
Ya çok dengesizler ben 3 ay önce genel yetenek ve ingilizceye girdim 3 ay boyunca ne olumlu ne olumsuz mesaj atmışlardı o süre zarfında ben içeri sınav sonucu mu sordutturmaya çalıştım. Olumsuz olmuş galiba dediler. Sonra 24 nisanda beni arayıp yerinde ingilizce sınavına davet ettiler girdik bakalım hayırlısı

Konuyu okuyanlar;