Merhaba biz sizinle aynı dönem girmiştik yerinde İngilizceye çağırdılarmı siziArkadaşlar yerinde sınavdan sonra bugün mülakata giden arkadaşlar rica etsem deneyimlerini paylaşabilir mi kuruk kaç kişi neler sordular vs.
3 şubatta online sınava girmiştim 25 nisanda yerinde sınava girdimMerhaba biz sizinle aynı dönem girmiştik yerinde İngilizceye çağırdılarmı sizi
Çok sevindim3 şubatta online sınava girmiştim 25 nisanda yerinde sınava girdim
Yok çağırmadılar hayırlısı bakalımÇok sevindimpeki mülakata çağırdılarmı sonrasında
Ben de 26 nisanda yerinde sınava girdim henüz çağırılmadımÇok sevindimpeki mülakata çağırdılarmı sonrasında
Demekki anca sıra bize gelmiş bu iyi bir haberYok çağırmadılar hayırlısı bakalım
Arkadaşlar yerinde sınavdan sonra bugün mülakata giden arkadaşlar rica etsem deneyimlerini paylaşabilir mi kuruk kaç kişi neler sordular vs
Yerinde sınava ayın kaçında girmiştiniz?Ben bugün girdim kurul mülakatına. Ingilizce mi Türkçe mi başlayalım diye sordular öncelikle. Sonrasında çok zor sorular yoktu, neden bu işi tercih ettin, son işinden ayrılma sebebin neydi, kendini 3 kelime ile ifade edebilir misin vs şeklinde sorular sordular.
22 nisandaYerinde sınava ayın kaçında girmiştiniz?
Çok teşekkür ederim Buse Hanım bende 26 Nisanda girdim ama henüz bir dönüş alamadım22 nisanda
Sizi hala çağirmadilar mı ,Yok çağırmadılar hayırlısı bakalım
Yerinde sınava ayın kaçında girdiniz?Bugün olumsuz cevap alan oldu mu bir de ben yerinde ingilizce sinavina girdim ama bana genel yetenek ve İngilizce sınaviniz olumsuz dediler anlamadım eğer olumsuz olduysa neden yerinde sınava girdim
27 MartYerinde sınava ayın kaçında girdiniz?
Genel yetenek ve online İngilizce sınavından başarılı olursak zaten yerinde İngilizce sınavına çağırılıyorduk diye biliyorum ben. Sorgulasaydınız keşke27 Mart
Ya çok dengesizler ben 3 ay önce genel yetenek ve ingilizceye girdim 3 ay boyunca ne olumlu ne olumsuz mesaj atmışlardı o süre zarfında ben içeri sınav sonucu mu sordutturmaya çalıştım. Olumsuz olmuş galiba dediler. Sonra 24 nisanda beni arayıp yerinde ingilizce sınavına davet ettiler girdik bakalım hayırlısıGenel yetenek ve online İngilizce sınavından başarılı olursak zaten yerinde İngilizce sınavına çağırılıyorduk diye biliyorum ben. Sorgulasaydınız keşke
Kime sorgulayabilirim ki herhangi bir iletişim aracı yok ulaşmak içinGenel yetenek ve online İngilizce sınavından başarılı olursak zaten yerinde İngilizce sınavına çağırılıyorduk diye biliyorum ben. Sorgulasaydınız keşke
Linkledin üzerinden insan kaynaklarında çalışan kişilere mesaj yazabilirsinizKime sorgulayabilirim ki herhangi bir iletişim aracı yok ulaşmak için
Yazdım ama geri dönüş yaparlar mı bilmemLinkledin üzerinden insan kaynaklarında çalışan kişilere mesaj yazabilirsiniz