TGS Tgs İstanbul Dönüş

• Konbuyu başlatan endi
  • Başlangıç tarihi
E

endi

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
29 şubatta mülaka girdim daha sonra 27 Martta arandım sgk hizmet dökümünü mail atmam gerektiğini söylediler attım ama hala dönüş yok,bu durumu yaşayan var mı

Cassian.Andor

Cassian.Andor

29 şubatta mülaka girdim daha sonra 27 Martta arandım sgk hizmet dökümünü mail atmam gerektiğini söylediler attım ama hala dönüş yok,bu durumu yaşayan var mı
Yerine gidip kendini hatırlat bence

M

Mrnobody

Sgk hizmeti mail attıgım yere mail attım dün ama cevap gelmedi sanırım dedigin gibi yapıcam
Maillere bakmıyorlar sen direkt o belgeyi çıttı al dtm deki ofislerine git hatta geç bile kalmışsın keşke şimdiye kadar gitseydin ama alımlar hala devam ediyor

E

endi

Maillere bakmıyorlar sen direkt o belgeyi çıttı al dtm deki ofislerine git hatta geç bile kalmışsın keşke şimdiye kadar gitseydin ama alımlar hala devam ediyor
Yarın açıklar mı acaba biliyo musunuz

Aviationlove

Aviationlove

Kapalılar

O

Omurke

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 3 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar

E

endi

Merhabalar herkese
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 3 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar
Farklı bi konu baslıgı acıp sorarsan daha iyi olur

Cassian.Andor

Cassian.Andor

Merhabalar herkese
Saygılar
Ararlar hafta içinde 2 Mayıs'a daha var

Konuyu okuyanlar;