Mrnobody

Üye
1 Ağu 2023
873
187
0
TGS İSTANBUL 2.tur online ingilizce sınavına ( 3 -4 şubat) ve online genel yetenek (5-7 şubat ) sınavına girenlenler ve yerinde yüz yüze yapılacak ingilizce sınavı için davet bekleyenler bu başlık altında toplanabilir mi ?

ikizim ile beraber yerinde sınava girdik. 2 gün önce kurul mülakatına çağrıldım fakat ikizim çağrılmadı henüz. İkizimin sonucunu olumsuz olarak mı değerlendirmeliyim yoksa böyle bir şey olabilir mi yani beni iki gün önce onu 3-5 gün sonra çağırabilirler mi? yerinde sınav için beraber aramışlardı.

ikizim ile beraber yerinde sınava girdik. 2 gün önce kurul mülakatına çağrıldım fakat ikizim çağrılmadı henüz. İkizimin sonucunu olumsuz olarak mı değerlendirmeliyim yoksa böyle bir şey olabilir mi yani beni iki gün önce onu 3-5 gün sonra çağırabilirler mi? yerinde sınav için beraber aramışlardı.
Online ingilizce ve online genel yetenek sınavlarına ne zaman girdiniz ?

Soruma cevap vermediniz. İkizimi aramamaları olumsuz olduğu anlamına mı geliyor. Yerinde sınav için beraber aranmıştık ankaradan.

Soruma cevap vermediniz. İkizimi aramamaları olumsuz olduğu anlamına mı geliyor. Yerinde sınav için beraber aranmıştık ankaradan.
Olumsuz olup olmadığını bilemeyiz ki yetkili değiliz bir şey değiliz ne desem yalan olur biraz daha beklesin ikiziniz olumsuzsa bile olumsuz diye illaki mesaj gönderirler zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.