TGS TGS İSTANBUL 2.tur online ingilizce sınavına ( 3 -4 şubat) ve online genel yetenek (5-7 şubat ) sınavına girenler

• Konbuyu başlatan Mrnobody
  • Başlangıç tarihi
M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
TGS İSTANBUL 2.tur online ingilizce sınavına ( 3 -4 şubat) ve online genel yetenek (5-7 şubat ) sınavına girenlenler ve yerinde yüz yüze yapılacak ingilizce sınavı için davet bekleyenler bu başlık altında toplanabilir mi ?

E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
ikizim ile beraber yerinde sınava girdik. 2 gün önce kurul mülakatına çağrıldım fakat ikizim çağrılmadı henüz. İkizimin sonucunu olumsuz olarak mı değerlendirmeliyim yoksa böyle bir şey olabilir mi yani beni iki gün önce onu 3-5 gün sonra çağırabilirler mi? yerinde sınav için beraber aramışlardı.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
ikizim ile beraber yerinde sınava girdik. 2 gün önce kurul mülakatına çağrıldım fakat ikizim çağrılmadı henüz. İkizimin sonucunu olumsuz olarak mı değerlendirmeliyim yoksa böyle bir şey olabilir mi yani beni iki gün önce onu 3-5 gün sonra çağırabilirler mi? yerinde sınav için beraber aramışlardı.
Online ingilizce ve online genel yetenek sınavlarına ne zaman girdiniz ?

E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
Soruma cevap vermediniz. İkizimi aramamaları olumsuz olduğu anlamına mı geliyor. Yerinde sınav için beraber aranmıştık ankaradan.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Soruma cevap vermediniz. İkizimi aramamaları olumsuz olduğu anlamına mı geliyor. Yerinde sınav için beraber aranmıştık ankaradan.
Olumsuz olup olmadığını bilemeyiz ki yetkili değiliz bir şey değiliz ne desem yalan olur biraz daha beklesin ikiziniz olumsuzsa bile olumsuz diye illaki mesaj gönderirler zaten

N

Nisaxx

HavaPersonel.Com
Merhaba sınavı nasıl geçmişti Ankara’da Online hangi tarihte girdiniz

N

Nisaxx

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar İstanbul’daki Online sınava çağırdıklarında başka şehirden giden var mı

E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
Sen siyah paltolu olan mıydın

Konuyu okuyanlar;