Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorum
Yüzyüze bende yetkiliye sorduğumda kağıtları verirken dedim istifamı vereceğim olumsuz bir durum söz konusu olur mu diye dedi mülakatı geçtiniz kağıtları da tam teslim ettiniz bi problem olmaz dedi
Yüzyüze bende yetkiliye sorduğumda kağıtları verirken dedim istifamı vereceğim olumsuz bir durum söz konusu olur mu diye dedi mülakatı geçtiniz kağıtları da tam teslim ettiniz bi problem olmaz dedi
Evet diğer başlığa yazdım bugün arandım pazartesi günü saat 8:00’de başlıyor eğitim Ama geri ararlar herhalde çünkü telefonu açınca ilk sordukları soru eğitime katılacak mısınız idi