TGS Tgs İstanbul 2 Mayıs Eğitimi Hakkında

Omurke

HavaPersonel.Com
Merhabalar
2 Mayıs eğitim tarihi verilmişti evraklar teslim edilirken fakat hala aranmadım, geri dönüş olan var mı ya da nasıl ulaşabiliriz.
Saygılar.

sare

HavaPersonel.Com
Merhabalar
2 Mayıs eğitim tarihi verilmişti evraklar teslim edilirken fakat hala aranmadım, geri dönüş olan var mı ya da nasıl ulaşabiliriz.
Saygılar

Merhabalar
Saygılar.
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorum

sare

HavaPersonel.Com
Yarın 1 mayıs ama ve ben yüzvyüze sorduğumda aranmadan istifa etmeyin dediler. Bugün çıkış verecektim
Yüzyüze bende yetkiliye sorduğumda kağıtları verirken dedim istifamı vereceğim olumsuz bir durum söz konusu olur mu diye dedi mülakatı geçtiniz kağıtları da tam teslim ettiniz bi problem olmaz dedi

Ophelia

HavaPersonel.Com
Yüzyüze bende yetkiliye sorduğumda kağıtları verirken dedim istifamı vereceğim olumsuz bir durum söz konusu olur mu diye dedi mülakatı geçtiniz kağıtları da tam teslim ettiniz bi problem olmaz dedi
Merhaba bugün arandınız mı eğitim için. Beni de aramışlar ama göremedim aradıklarını geri dönsem de cevap alamadım

sare

HavaPersonel.Com
Merhaba bugün arandınız mı eğitim için. Beni de aramışlar ama göremedim aradıklarını geri dönsem de cevap alamadım
Evet diğer başlığa yazdım bugün arandım pazartesi günü saat 8:00’de başlıyor eğitim Ama geri ararlar herhalde çünkü telefonu açınca ilk sordukları soru eğitime katılacak mısınız idi

Ophelia

HavaPersonel.Com
Tekrar aranmayı mı bekleyeyim yoksa genel merkeze gidip sormalı mıyım?
Bu arada teşekkür ederim

Konuyu okuyanlar;