anyone

Üye
13 Nis 2025
5
2
0
Merhaba arkadaşlar,

18 Şubat’ta TGS’nin yüz yüze mülakatına katıldım. Aradan epey zaman geçti ama henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadım. Benimle aynı tarihte mülakata giren veya daha önce bu süreci yaşamış olan var mı? Ne kadar sürede dönüş yapıyorlar, bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Ben de 19 şubattan beri bekliyorum çok ilginç gerçekten bu hafta da dönüş gelmezse. Sonuçtan ziyade neden bu kadar beklettiklerini daha çok merak ediyorum artık.

• Like
Tepkiler: umutmucezamı
Merhaba, 18 Mart’ta girdim mülakata dönüş olmadı. Bu hafta dönüşler olabilir ama sınıf eğitimleri bitiyor çünkü, yeni gruptan belgeler istenecektir

17 Şubat'ta girmiştim şuan egitimdeyim
Eğitiminiz nasıl geçiyor lütfen bekleyenler olarak bizi detaylı bilgilendirir misiniz? Mart mülakatına girenlere ne zaman dönüş sağlayacaklarmış rica etsem bunu da sorar mısınız.. Haftalardır bekliyoruz..

19 şubatta girdim mülakata bende harika geçmişti gerçekten. Neye göre öncelik tanınıyor ya da mail gidiyor inanın bilmiyorum ama tgs tarihinde ilk defa insanlar bu kadar uzun süredir bekliyor. eğitimler hakkında pek bir bilgi yok. Net bir sonuç olsa keşke :(

• Like
Tepkiler: umutmucezamı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.