TGS Tgs İst Yolcu Hizmetleri Mülakat Dönüşü Hala Sonuçsuz (18 Şubat)

• Konbuyu başlatan anyone
  • Başlangıç tarihi
A

anyone

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

18 Şubat’ta TGS’nin yüz yüze mülakatına katıldım. Aradan epey zaman geçti ama henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadım. Benimle aynı tarihte mülakata giren veya daha önce bu süreci yaşamış olan var mı? Ne kadar sürede dönüş yapıyorlar, bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

F

fg51

HavaPersonel.Com
Ben de 19 şubattan beri bekliyorum çok ilginç gerçekten bu hafta da dönüş gelmezse. Sonuçtan ziyade neden bu kadar beklettiklerini daha çok merak ediyorum artık.

Ajee

Ajee

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba, 18 Mart’ta girdim mülakata dönüş olmadı. Bu hafta dönüşler olabilir ama sınıf eğitimleri bitiyor çünkü, yeni gruptan belgeler istenecektir

P

pann123

17 Şubat'ta girmiştim şuan egitimdeyim

A

akara

17 Şubat'ta girmiştim şuan egitimdeyim
Eğitiminiz nasıl geçiyor lütfen bekleyenler olarak bizi detaylı bilgilendirir misiniz? Mart mülakatına girenlere ne zaman dönüş sağlayacaklarmış rica etsem bunu da sorar mısınız.. Haftalardır bekliyoruz..

B

brctnc

Merhaba, 18 Mart’ta girdim mülakata dönüş olmadı. Bu hafta dönüşler olabilir ama sınıf eğitimleri bitiyor çünkü, yeni gruptan belgeler istenecektir
Merhabalar bende 18 martta mulakata girmiştim size geri dönüş olursa bilgi verir misiniz

Perfectly

Perfectly

HavaPersonel.Com
19 şubatta girdim mülakata bende harika geçmişti gerçekten. Neye göre öncelik tanınıyor ya da mail gidiyor inanın bilmiyorum ama tgs tarihinde ilk defa insanlar bu kadar uzun süredir bekliyor. eğitimler hakkında pek bir bilgi yok. Net bir sonuç olsa keşke :(

U

umutmucezamı

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

18 Şubat’ta TGS’nin yüz yüze mülakatına katıldım. Aradan epey zaman geçti ama henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadım. Benimle aynı tarihte mülakata giren veya daha önce bu süreci yaşamış olan var mı? Ne kadar sürede dönüş yapıyorlar, bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Sizden bir gün sonra mülakata girdim güzel geçmesine rağmen hala sonuçsuz bekliyorum. Yukarıda @fg51 arkadaşımızın dediği gibi artık sonuçtan ziyade bekleme sebebini soruşturmaya başladım. İşin garibi bazı detaylı bilgiler geçen arkadaşları tenzih ediyorum ama eğitimde olan insanlar girişkenlik gösterip ''bu bekleyenler neden bekliyor veya alım devam edecek mi?'' diye bir soru da yöneltmiyor oradaki yetkililere mecbur değiller okey ama bir dayanışma sağlanabilir. Belki gelecekte aynı kontuarda birbirimize destek olacağız, sorulduğu takdirde iş akdinize zarar gelecek değil.

C

cleverman6

Geçen sene İzmir alımında tüm mülakat süreçlerim iyi geçmesine rağmen olumlu veya olumsuz ne sms ne de mail ile dönüş yapılmadı. En azından sonucun ne olduğunu bildirmeliler diye düşünüyorum

Konuyu okuyanlar;