admin
Admin
Moderatör
Tgs istanbul yolcu hizmetleri memuru adaylarına kurul mülakatı daveti iletilmeye başladı. Eğer size de geldiyse bu başlık altından deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
Admin kurul mülakatinda neler oluyor, neler soruluyor kaç dk sürüyor bu konuda bilgi verebilir misinTgs istanbul yolcu hizmetleri memuru adaylarına kurul mülakatı daveti iletilmeye başladı. Eğer size de geldiyse bu başlık altından deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
Eskiden yönetici ile birebir gerçekleşiyordu. Kendinizi tanıtıyordunuz. Cv nize bakarak yaptığınız işlerde neler yaptığınızı soruyorlardı. Şirketi nereden duyduğunuzu, nerede okuduğunuzu falan normal sohbet havasında geçiyordu. Muhtemelen şu an da aynıdır.Admin kurul mülakatinda neler oluyor, neler soruluyor kaç dk sürüyor bu konuda bilgi verebilir misin
Tgs istanbul yolcu hizmetleri memuru adaylarına kurul mülakatı daveti iletilmeye başladı. Eğer size de geldiyse bu başlık altından deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz
Kurul mülakatı daveti alan arkadaşlar, ingilizce yerinde sınavdan kaç gün sonra kurula davet edildiniz?
İngizlice olarak mıEskiden yönetici ile birebir gerçekleşiyordu. Kendinizi tanıtıyordunuz. Cv nize bakarak yaptığınız işlerde neler yaptığınızı soruyorlardı. Şirketi nereden duyduğunuzu, nerede okuduğunuzu falan normal sohbet havasında geçiyordu. Muhtemelen şu an da aynıdır.
Hayır Türkçeİngizlice olarak mı
teşekkür ederimBen 3 gün sonra aldım
Nasıl yani admin ingilizce speaking olmucak mıHayır Türkçe
Süreç uzun bence bize salı günü online sınav maili için form geldi daha online sınav için link gelicek bekliyoruzBen sadece online ingilizce sınavına girdim yerinde sınav mesajı gelmedi biz olumsuzmu olduk adamalara ingilizce mülakat daveti gitmiş ben çok geride kaldım kesin olumsuz oldum
Dün sabah 9 da girdim bu sabah 9 da geldipazartesi sınava girenlere mülakat daveti geldi mi ? mülakat daveti alanlar hangi gün sınava girmişlerdi
hangi gün mülakata gireceksinizDün sabah 9 da girdim bu sabah 9 da geldi
sanırım olmayacakmışNasıl yani admin ingilizce speaking olmucak mı
olucaktır tabiki niye olmasın öncesinde türkçe başlayıp sonra ingilizce devam ederler mülakata daha önceki yıllarda yaptıkları gibisanırım olmayacakmış
mesajda sadece kurul mülakatı yazıyor ingilizce mülakatı yok?olucaktır tabiki niye olmasın öncesinde türkçe başlayıp sonra ingilizce devam ederler mülakata daha önceki yıllarda yaptıkları gibi
Mesaja bakmayın siz sonuç olarak türkçe kurul mülakatıda demiyor ingilizce speaking mutlaka yaparlar hazırlıklı olun zaten pazartesi girecek olanlar bilgilendirir anlaşılır neyin ne olduğumesajda sadece kurul mülakatı yazıyor ingilizce mülakatı yok?