TGS Tgs İst Yolcu Hizmetleri Memuru Kurul Mülakatı

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Tgs istanbul yolcu hizmetleri memuru adaylarına kurul mülakatı daveti iletilmeye başladı. Eğer size de geldiyse bu başlık altından deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

C

Conrada

HavaPersonel.Com
Tgs istanbul yolcu hizmetleri memuru adaylarına kurul mülakatı daveti iletilmeye başladı. Eğer size de geldiyse bu başlık altından deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
Admin kurul mülakatinda neler oluyor, neler soruluyor kaç dk sürüyor bu konuda bilgi verebilir misin

admin

admin

Admin
Moderatör
Admin kurul mülakatinda neler oluyor, neler soruluyor kaç dk sürüyor bu konuda bilgi verebilir misin
Eskiden yönetici ile birebir gerçekleşiyordu. Kendinizi tanıtıyordunuz. Cv nize bakarak yaptığınız işlerde neler yaptığınızı soruyorlardı. Şirketi nereden duyduğunuzu, nerede okuduğunuzu falan normal sohbet havasında geçiyordu. Muhtemelen şu an da aynıdır.

C

Conrada

HavaPersonel.Com
Ben 3 gün sonra aldım

H

Havacilikta kariyer

HavaPersonel.Com
Eskiden yönetici ile birebir gerçekleşiyordu. Kendinizi tanıtıyordunuz. Cv nize bakarak yaptığınız işlerde neler yaptığınızı soruyorlardı. Şirketi nereden duyduğunuzu, nerede okuduğunuzu falan normal sohbet havasında geçiyordu. Muhtemelen şu an da aynıdır.
İngizlice olarak mı

N

navyblue

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mesaj alanlar sınava hangi gün hangi saatte girmişti

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Ben sadece online ingilizce sınavına girdim yerinde sınav mesajı gelmedi biz olumsuzmu olduk adamalara ingilizce mülakat daveti gitmiş ben çok geride kaldım kesin olumsuz oldum

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Ben sadece online ingilizce sınavına girdim yerinde sınav mesajı gelmedi biz olumsuzmu olduk adamalara ingilizce mülakat daveti gitmiş ben çok geride kaldım kesin olumsuz oldum
Süreç uzun bence bize salı günü online sınav maili için form geldi daha online sınav için link gelicek bekliyoruz

D

ddduuu

HavaPersonel.Com
pazartesi sınava girenlere mülakat daveti geldi mi ? mülakat daveti alanlar hangi gün sınava girmişlerdi

L

Leon718

HavaPersonel.Com
olucaktır tabiki niye olmasın öncesinde türkçe başlayıp sonra ingilizce devam ederler mülakata daha önceki yıllarda yaptıkları gibi
mesajda sadece kurul mülakatı yazıyor ingilizce mülakatı yok?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
mesajda sadece kurul mülakatı yazıyor ingilizce mülakatı yok?
Mesaja bakmayın siz sonuç olarak türkçe kurul mülakatıda demiyor ingilizce speaking mutlaka yaparlar hazırlıklı olun zaten pazartesi girecek olanlar bilgilendirir anlaşılır neyin ne olduğu

C

Conrada

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar varsayalım kurul mülakatını da geçtik ondan sonra başka bir aşama var mı?

Konuyu okuyanlar;