duygudeniz

Üye
27 Ocak 2025
262
90
5
Merhaba arkadaşlar bu hafta ve önümüzdeki mülata girecek olanlara ne tavsiye verirsiniz ? Dün ve bugün girenler nası geçti geçen haftalarda girenler neler soruldu ing türkçe ne kadar sürdü size karşı nasıllardı ? Stresinizi yönetebildiniz mi cevap verebildiniz mi her şeye veremediğiniz neler oldu kızlar için nasıl giyinmeli baştan aşağı saçlar at kuyruğu olsa olur mu yoksa topuz mu olması daha iyi bir görüntü oluşturur ingilizce kısmı için özellikle gerginim heyecandan bir şey konuşamam diye korkuyorum açıkçası yoksa ingilizcem iyi ama stres ve heyecan maalesef insana bildiğini unutturuyo yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1. Sakinliğini koru çünkü 5 dakika sürüyor.
2. Kendini tanıt,ailenle yaşıyorsan ailemle yaşıyorum, şu yılda şu bölümden şu üniversiteden mezun oldum de, hobilerim bunlar bunlar dersin, stresini nasıl yönetirsin olay yaşadıysan anlatır mısın diyebilir anlatabildiğin kadar anlat, bu kadar. Türkçe konuşmaya devam ederlerse derin bir oh çekip rahatla ve sohbet havasında devam et. Heyecanlıysan da heyecanlıyım kusura bakmayın dersin. Eğer stresle ilgili bir olay yaşadıysan kontrol etme şeklini türkçe de bahsedip hepimiz insanız başımıza böyle şeyler gelebilir kimisi iyi günde kimisi kötü gün geçiriyor olabilir diyip gülümseyebilirsin. Rahatla sadece halledersin. Ben de Mülakattan olumlu dönüş bekleyenlerdenim umarım olumlu alırım sizin de olumlu olur umarım.

MERHABA ARKADAŞLAR BU HAFTA VE ÖNÜMÜZDEKİ MÜLATA GİRECEK OLANLARA NE TAVSİYE VERİRSİNİZ ? DÜN VE BUGÜN GİRENLER NASI GEÇTİ GEÇEN HAFTALARDA GİRENLER NELER SORULDU İNG TÜRKÇE NE KADAR SÜRDÜ SİZE KARŞI NASILLARDI ? STRESİNİZİ YÖNETEBİLDİNİZ Mİ CEVAP VEREBİLDİNİZ Mİ HER ŞEYE VEREMEDİĞİNİZ NELER OLDU KIZLAR İÇİN NASIL GİYİNMELİ BAŞTAN AŞAĞI SAÇLAR AT KUYRUĞU OLSA OLUR MU YOKSA TOPUZ MU OLMASI DAHA İYİ BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURUR İNGİLİZCE KISMI İÇİN ÖZELLİKLE GERGİNİM HEYECANDAN BİR ŞEY KONUŞAMAM DİYE KORKUYORUM AÇIKÇASI YOKSA İNGİLİZCEM İYİ AMA STRES VE HEYECAN MAALESEF İNSANA BİLDİĞİNİ UNUTTURUYO YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
kerime katılıyorum, ben de kendi deneyimlerimi anlattım bakabilirsin profilimden faydalı olur umarım, mülakatında başarılar

kerime katılıyorum, ben de kendi deneyimlerimi anlattım bakabilirsin profilimden faydalı olur umarım, mülakatında başarılar
Kral inşaAllah kazanırız ya. Bayramdan sonra muhtemelen bize dönerler gibi geliyor bana da bakalım. Ne güzel 21 şubattı bizim mülakatlar ya :( 6 martta girip şimdi 36 37 gün beklemek biraz yoruyo insanı

Kral inşaAllah kazanırız ya. Bayramdan sonra muhtemelen bize dönerler gibi geliyor bana da bakalım. Ne güzel 21 şubattı bizim mülakatlar ya :( 6 martta girip şimdi 36 37 gün beklemek biraz yoruyo insanı
evet yoruyor tabii ki, sürekli düşünüyorum olumlu mu olumsuz mu, olumluysa 1 ay en az bekleyeceğiz gibi, belli de olmaz tabii ki ama sabah kalkınca rutinim mesajlarıma ve maillerime bakmak oluyor ne olur ne olmaz diye, inşallah ikimize de aynı anda olumlu mesajı gelir de tatlı bi heyecanın ve koşturmanın içinde evrakları hazırlarız

• Like
Tepkiler: Kerim3477
evet yoruyor tabii ki, sürekli düşünüyorum olumlu mu olumsuz mu, olumluysa 1 ay en az bekleyeceğiz gibi, belli de olmaz tabii ki ama sabah kalkınca rutinim mesajlarıma ve maillerime bakmak oluyor ne olur ne olmaz diye, inşallah ikimize de aynı anda olumlu mesajı gelir de tatlı bi heyecanın ve koşturmanın içinde evrakları hazırlarız
Amin kral umarım olumlu gelir de bir evrak sürecine eğitim sürecine dahil olalım ya. Para kalmadı cepte artık 😞

• Like
Tepkiler: krmhmzcbi1
Bugün girdim kendini tanıt dediler türkçe başladık iş yerinde karşılaştığın sorundan bahset ve nasıl çözdüğünü söyle dediler , anlattım.sonrasında tüm bunları ingilizce anlat dedi , bayağı zorladı ingilizce bölümü 2-3 tane soru sordu yaşadığım durumla ilgili normal geçti

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Bugün girdim kendini tanıt dediler türkçe başladık iş yerinde karşılaştığın sorundan bahset ve nasıl çözdüğünü söyle dediler , anlattım.sonrasında tüm bunları ingilizce anlat dedi , bayağı zorladı ingilizce bölümü 2-3 tane soru sordu yaşadığım durumla ilgili normal geçti
Sanırım siz mülakata girdiniz maaş hakkında bilgi verdiler mi ilk 6 ay ve 6 aydan sonraki maaş durumları nedir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.