bence hiç stres yapmanı gerektiren bir durum yok mülakatı yapanlar kesinlikle canavar değil gayet ılımlılar en azından bana denk grken grup öyleydi öncelikle toplu olarak bir sınıfa alınıyosunuz orada üç tane çalışan genel maaş yan haklar çalışma saatleri. vb gibi bilgiler veriyor daha sonra herkese bir sınıf söyleniyor o sınıfların önünde bekliyorsunuz ben mülakat yapılan odaya girene kadar çok heyecanlıydım fakat içeri girip kapı kapandıktan sonra gayet rahatladım, ilk başlamadan bana ikinci yabancı dille ilgili bir mülakat daha yapılacağını kabul edip etmediğimi sordular ben de kabul ettim sonra önce İngilizce başlayalım dediler İngilizce olarak kendini tanıt, neden havacılık sektörü, vardiyalı çalışma sistemi hakkında ne düşünüyorsun, sinirli bi yolcuyla nasıl başa çıkarsın, tgs hakkında neler biliyorsun gibi sorular soruldu türkçe olarak da şu an çalıştığım işle alakalı bi kaç soru ve stres yaşadığım bir anı anlatmamı ve nasıl başa çıktıgımı sordular sonrasında teşekkür edip bitiriyorlar zaten. forumda okuduğum kadarıyla herekse farklı sorular yöneltiliyo biraz konuşmanın akışına bağlı ve herkese aynı oranda İngilizce türkçe konuşması yapılmıyor benden önce girip cıkanlar sadece kendilrini tanıytıklarını söylüyorlardı İngilizce olarak. Bunun dışında bi hafta sonra falan telefonla arayıp ikinci yabancı dil için mülakat yapılacak dediler tarihi sorduğumda hemen şimdi diyip yanında birine verip mülakatı gerçekleştirmişlerdi bayağı uzun yazdım ama genel olarak stres yapmana gerek yok biraz cümle pratiği yapabilirsin kafanda konuşma düzenleyebilirsin ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyor umarım güzel sonuçlanır

ben 31 ocakta girdim fakat hala cevap bekliyorum