thirtythree
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bugün evrak teslimi yaptım eğitim sınıfı ne zaman açılacak ya da ne kadar sürede haber verilir bize bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba bugün evrak teslimi yaptım eğitim sınıfı ne zaman açılacak ya da ne kadar sürede haber verilir bize bilgisi olan var mı?
Mulakata ne zaman girmiştiniz acabaArkadaşlar merhaba bugün evrak teslimi yaptım eğitim sınıfı ne zaman açılacak ya da ne kadar sürede haber verilir bize bilgisi olan var mı?
3 NisanMulakata ne zaman girmiştiniz acaba
İstanbul yhm için mi girmiştiniz3 Nisan
Merhaba siz mülakata ne zaman girdinizİstanbul yhm için mi girmiştiniz
evetİstanbul yhm için mi girmiştiniz
20 MartMerhaba siz mülakata ne zaman girdiniz
Cevap geldimi bugün 1 ay oldu olumsuz olduk herhalde bu zamana kadar gelmediyse20 Mart
Nasıl geçmişti mülakau20 Mart
Mülakat nasıl gecmişti sizinCevap geldimi bugün 1 ay oldu olumsuz olduk herhalde bu zamana kadar gelmediyse
İnşallah bizede dönüş olur cok sıkıldım bunaldımmmmBen 2 dk önce arandım arkadaşlar haftaya perşembe eğitimim başlayacak dönüşler başladı bilginize
Olumlu mesajımı geldi yoksa mülakat yoksa siz evrak teslim ettiniz miPerşembe için bende arandım kılık kıyafet vesaire nasil olacak
Siz ayın kaçında mülakata girdinizBen evrak teslim ettim perşembe sigortam başlıyor eğitim için arandım anlayacağınız
Hayırlı olsun bu arada kıyafet konusunda hiç bilgim yok bir şey de demediler bu konu ile ilgili bir de ders 8'de başlayacak dedi kaç saat sürer vs bunları bilen birisi cevaplarsa çok iyi olurduPerşembe için bende arandım kılık kıyafet vesaire nasil olacak