14 Nis 2025
8
5
0
Arkadaşlar uzun süredir bekleyen kişileriz ocak 29-30-31 sonrası şubat ve son olarak Mart ayı hala dönüş olmayanlar var. Olumlu yada olumsuz dönüş almayarak bir umut bekliyoruz. Ben 6 martta girdim henüz bir dönüş olmadı. Etrafında yada tanıdığı olan bilgi sahibi biri var mı? Artık bir geri dönüş olmalı bence bu kadar uzatmak neden. süreciniz 2 hafta icerisinde sonuclanacaktır dememeleri gerek o halde diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?

• Like
Tepkiler: qwettey
Arkadaşlar uzun süredir bekleyen kişileriz ocak 29-30-31 sonrası şubat ve son olarak Mart ayı hala dönüş olmayanlar var. Olumlu yada olumsuz dönüş almayarak bir umut bekliyoruz. Ben 6 martta girdim henüz bir dönüş olmadı. Etrafında yada tanıdığı olan bilgi sahibi biri var mı? Artık bir geri dönüş olmalı bence bu kadar uzatmak neden. süreciniz 2 hafta icerisinde sonuclanacaktır dememeleri gerek o halde diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Ben de 28 Mart'ta girdim, beklemedeyim..

Selamlar 26 Mart mülakatına girenlere 2 hafta sonra dönüş sağlayacağız dediler ama hâlâ bekliyoruz.. 30 Ocak mülakatları da hâlâ bekliyor. Neye göre dönüş yapıyorlar hiç bilmiyorum tahmin de edemiyorum 16-17 Şubat mülakatına girenler eğitimde mesela artık beklemek çok yorucu.. maddi manevi yorucu olmaya başladı.. bu hafta olumlu şekilde dönüş yaparlar umarım. Lütfen eğitimde olam arkadaşlardan özel rica ediyorum hocalara sorar mısınız dönüşler ne zaman sağlanırmış? Fikirleri var mı? Çünkü İk ile iletişime geçemiyoruz..

Selamlar 26 Mart mülakatına girenlere 2 hafta sonra dönüş sağlayacağız dediler ama hâlâ bekliyoruz.. 30 Ocak mülakatları da hâlâ bekliyor. Neye göre dönüş yapıyorlar hiç bilmiyorum tahmin de edemiyorum 16-17 Şubat mülakatına girenler eğitimde mesela artık beklemek çok yorucu.. maddi manevi yorucu olmaya başladı.. bu hafta olumlu şekilde dönüş yaparlar umarım. Lütfen eğitimde olam arkadaşlardan özel rica ediyorum hocalara sorar mısınız dönüşler ne zaman sağlanırmış? Fikirleri var mı? Çünkü İk ile iletişime geçemiyoruz..
Egitimde olan bir arkadas yazmisti ve su anki egitim sinifindan sonra bir egitim grubu daha acilacagini soylemis. Bunu soyleyen de bir egitmenmis yanlis hatirlamiyorsam.

18 martta girdim hala bekliyorum 1 bucuk ay içinde geri dönüş olur dediler bizim gruba 1 ay olcak mayis ayına kadar geri dönüş olur inşallah olmazsa başka işe yönelcem zaten şu an kimseye olumlu dönül medi önemli olan yeni eğitim grubu hangi tarihte açılacak

Egitimde olan bir arkadas yazmisti ve su anki egitim sinifindan sonra bir egitim grubu daha acilacagini soylemis.
17 martta açılan bitti eğitim 7 nisanda açılan 29 unda bitcek bundan sonra hangi tarih olur bilemem ya ayin 21 inde açar ya 28 nisan da yada mayisa kalır 23 nisan tatil 1 mayis hep tatil nasıl program yaparlar mechul

• Like
Tepkiler: AeroNomad
17 martta açılan bitti eğitim 7 nisanda açılan 29 unda bitcek bundan sonra hangi tarih olur bilemem ya ayin 21 inde açar ya 28 nisan da yada mayisa kalır 23 nisan tatil 1 mayis hep tatil nasıl program yaparlar mechul
7 Nisandaki egitim 3 hafta suruyor desek, 28 Nisanda yeni egitim grubunun baslamasi gerekiyor mantiken, bakalim umarim olumlu donusler aliriz ve bekledigimize deger..

• Like
Tepkiler: akara
dediğiniz gibi düşünürsek bu hafta dönüşlerin olması gerekir. sağlık vs daha sonra evraklar derken 1hafta 10günlük sürec. ancak sürec baştan nasıl ilerlediğini kestirmek gercekten güc

• Like
Tepkiler: akara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.