Aky73

Üye
31 Tem 2024
88
22
35
Merhabalar 17 Şubat tarihinde ist havaalanı için mülakata girdim ve işkur ise alım şartlarını kabul ettim ( son 1 ay sigorta girişim yok ) fakat bu süreç ne kadar sürecek bilmiyoruz ve bundan dolayı suan herhangi bir işte çalışmaya başlasam bu durum sorun olacak mıdır ? ( bence sorun olacaktır ama yine de sormak istedim.)

Merhabalar 17 Şubat tarihinde ist havaalanı için mülakata girdim ve işkur ise alım şartlarını kabul ettim ( son 1 ay sigorta girişim yok ) fakat bu süreç ne kadar sürecek bilmiyoruz ve bundan dolayı suan herhangi bir işte çalışmaya başlasam bu durum sorun olacak mıdır ? ( bence sorun olacaktır ama yine de sormak istedim.)
İşkur iEP programını kabul ettiğiniz için tabiiki sorun olacaktır.

• Like
Tepkiler: inanna
Ne gibi bir sorun olur başka işe girdiysek?
İŞKUR iEP programına sadece son 30 günde sigortası olmayan kişiler alınabiliyor. Siz İK ekibine bu şekilde belirttiğinizde, İK ekibi sizi İŞKUR iEP programına ayırdıkları kotaya göre değerlendiriyorlar. Dolayısıyla işe başlarsanız, programa dahil olamazsınız. Programa dahil olamayınca da doğal olarak iş süreciniz olumsuz sonuçlanabilir. Bir ihtimal İŞKUR iEP harici kotaya dahil ederler ancak öyle yapacaklarını da hiç sanmıyorum. Sonuçta siz beyanınızı mülakatta belirttiniz ve sözlü beyanınız esas alınacaktır.

• Like
Tepkiler: cag190365
arkadaşlar, aynı durumu şu an bizzat yasıyorum
7 subatta istanbul icin son kurul mülakatına girdim fakat bu sırada beklemek cok zor geldigi icin baska bir is fırsatına evet dedim.
bugün basladım hatta ve basladıgım yerin insan kaynaklarından sigortamı bir ay gec baslatmalarını rica ettim özel bir durumum oldugunu soyleyip.
bu sekilde bir onlem mantikli geldi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.