Tgs Insan Kaynakları Nasıl Ulaşabilirim?

• Konbuyu başlatan Sarı papatya
  • Başlangıç tarihi
S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
TGS insan kaynaklarına nasıl ulaşabilirim?

N

nerd49

HavaPersonel.Com
Ben ulaşamamıştım. Sadece TGS'nin genel amaçla kullandığı info adresine ulaşabilmiştim. Onlar da beni TGS'nin sitesindeki başvuru sayfasına yönlendirmişlerdi. TGS'nin insan kaynaklarına ulaşmak mümkün değil. İlan yayınlanırsa yayınlanan yerden başvuruluyor sadece. Hatta ben TGS'nin insan kaynakları personelini Linkedin'de bağlantılarıma eklemiştim. Onlar da bağlantı kurma isteğime yanıt verdiler. Ama attığım mesaja yanıt vermediler.

S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Ben ulaşamamıştım. Sadece TGS'nin genel amaçla kullandığı info adresine ulaşabilmiştim. Onlar da beni TGS'nin sitesindeki başvuru sayfasına yönlendirmişlerdi. TGS'nin insan kaynaklarına ulaşmak mümkün değil. İlan yayınlanırsa yayınlanan yerden başvuruluyor sadece. Hatta ben TGS'nin insan kaynakları personelini Linkedin'de bağlantılarıma eklemiştim. Onlar da bağlantı kurma isteğime yanıt verdiler. Ama attığım mesaja yanıt vermediler.
Anladım teşekkürler 🫠

R

rosemarrian

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar email depolama alanım dolduğu için yeni bir adres aldım. THY kariyerdeki sayfamda da güncelledim. Yeni adresim kullanılır değil mi? Bildirmem gerekir mi sizce insan kaynaklarına?

Konuyu okuyanlar;